Vastleggen in volledig scherm 1032016 113244

26 februari ’16 was er in Königssee (D) afspraak met de wereldtop voor het bobsleeën.
En een beetje chauvinisme mag, dus gaat de aandacht naar ex-dorpsgenote Elfje Willemsen bij het team Belgian Bullets in de 2 persoonsbob. 
elfje congrats 

Als eerste uitgeloot.

In de 1ste run werden Willemsen/Vercruyssen als eerste uitgeloot, ze moesten dus de spits afbijten. Het werd een 5de plaats nadat alle dames de afdaling hadden gedaan. De tweede afdaling gaf bevestiging: geen verschuiving en dus de 5de  plaats in Königssee. 
Over het ganse seizoen 2015/2016 heeft stuurvrouw Elfje Willemsen een 4de plaats behaald in de Wereldcup-ranking. Een zeer verdienstelijke en mooie eindrangschikking. Het voorbije seizoen waren er mooie 2de plaatsen in Altenberg & Königssee bij  ‘t begin van de competitie. 
 

elfje crashBange 15 seconden in Whistler. 

Akelig was wel de crash in Whistler waar “zijdelings” als 7de over de streep werd geschoven, en dat juist op het moment dat de tijdsopmeting op groen stond d.w.z. dat ze de leiding hadden !!
 
Wie het bobslee een beetje gevolgd heeft weet dat de start nog ietwat het probleem is van team Elfje. De commentator op You Tube heeft de Ravelse atlete de leuke titel toebedeeld “Queen of speed”, koningin der snelheid, omdat ze als geen ander houdt van de langere afdalingen…
PyeongChang2018 
Nu maar hopen dat er geen sponsorproblemen meer opduiken en dat de focus op de volgende Olympische Spelen kan blijven: 2018, Zuid-Korea, Pyeonchang.
 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren