viering sportlaureaten2012Elk jaar zijn er weer personen of verenigingen die een bijzondere sportprestatie geleverd hebben in het voorbije sportjaar.
Graag zouden wij deze personen op zaterdag 6 april 2013 in de bloemetjes zetten, maar daar hebben wij uw hulp voor nodig.
Indien er het afgelopen sportjaar(2012) binnen uw vereniging, familie- of vriendenkring iemand een uitzonderlijke individuele of collectieve sportprestatie(s) werd(en) geleverd, dan vragen wij uw medewerking om het bijgevoegde formulier vóór 19 maart 2013 in te vullen en op te sturen. Een invulformulier kan u ook downloaden via de gemeentelijke website of kan via mail bezorgd worden. U mag uiteraard ook zelf een dossier samenstellen.
De gemeentelijke sportraad zal uit al deze kandidaat-sportlaureaten een selectie maken en ervoor zorgen dat deze mensen op een gepaste manier zullen gehuldigd worden.
Om een mooie presentatie te kunnen maken, vragen wij wel om zoveel mogelijk informatie digitaal (via mail, CD/DVD, USB-stick,...) aan te leveren.
Meer info kan u verkrijgen bij de gemeentelijke sportdienst, een informatie document kan u hier vinden: pdfSportlaureaten_sportjaar_2012_Ravels.pdf

Opgelet, de kandidaturen dienen uiterlijk maandag aanstaande,  18 maart te zijn binnen ingediend.
De gemeentelijke sportraad dankt u voor uw medewerking.

 

 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren