winterberg wk2015Verrassende wending op woensdag in het Belgische damesbobsleewereldje wanneer Annelies Holthof haar plaatsje moet afstaan aan Sophie Vercruyssen. 
Elfje Willemsen weet nergens van en komt alleen opdagen voor de training. De Belgische Bobslee federatie heeft blijkbaar de knoop doorgehakt en gaat voor het sterkste team met de meeste kansen op het verhoopte topresultaat.
Na wat over en weer getelefoneer met de thuisbasis komt Elfje toch tot rust en stond gisteren 10 % gemotiveerdaan de start met haar nieuwe remster die de laatste weken goede prestaties leverde. 
Dat de beslissing niet onterecht was om Sophie te laten pushen is misschien toch af te leiden uit de chrono die de meisjes lieten noteren in de eerste runs die gisteren al werden afgewerkt. 
 

WK medaille binnen het bereik van onze dames.

Na de eerste run stonden ze op een vierde plaats op  17 deelnemers. Met hun tijd waren ze slechts 45 honderdsten trager dan de winnaars Meyers Taylor – Garret. In het begin maakte de slee niet genoeg snelheid maar naarmate de baan vorderde werd de bob steeds sneller.
In de tweede run konden ze hun tijd zelfs nog verbeteren met 9 honderdste van een seconde zodat ze een tijdje op de tweede plaats bleven staan. Jammer genoeg  zakten ze later nog enkele plaatsen en braken Meyers en haar remster het baanrecord nog op het einde. 
Voorlopig moeten we dus tevreden zijn met de 5 e plaats in de voorlopige tussenstand. 
Wanneer aan Elfje achteraf werd gevraagd hoe de runs waren verlopen  had ze enkel deze repliek : “Eerste run supergoed…. Tweede bijna supergoed!”
Morgen volgen en nog twee runs, u kan deze live volgen via deze links :
 

Runs van gisteren, donderdag 26/02

 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren