gertmaesGert Maes en zijn vader, beiden in dienst van het Belgische leger.
Gert Maes die we samen met zijn vader vorige dinsdag nog spraken op de 11 november viering van Ravels als afgevaardigde van het Belgisch leger, was vrijdag alweer in Wroclav (Polen) aan het werk bij het EK Judo U-23. Na de afgelopen weken met mooie prestaties had Gert terecht goede hoop op een mooie uitslag.

 

Later Europees kampioen steekt stokken in de wielen  van Gert Maes.

Jammer genoeg kwam de Rus Islam Yashuev roet in het eten gooien in de laatste seconde van de wedstrijd. De Rus die later Europees kampioen zou worden lukte een Ippon zodat het meteen over en uit was voor Gert uit Ravels Eel, jammer maar volgende keer beter…

 

Moeilijke omstandigheden als topsporter.

Momenteel is Gert nog bezig met zijn officiersopleiding en kan niet altijd voldoende tijd besteden aan zijn sportcarrière. Een opleiding als officier strookt niet met een Bloso statuut als topsporter en hij kiest resoluut voor de officiersopleiding. Hopelijk komen er via de hogere regionen in het leger nog enkele pistes in het zicht die hem de mogelijkheid zouden kunnen geven om zich in aanloop van de Olympische Spelen in Rio optimaal voor te bereiden.

Deze Spelen van 2016 komen misschien nog wel net iets te vroeg maar het zou een perfecte leerschool zijn waar een schat van ervaring kan worden opgedaan voor de spelen van 2020 in Tokio ( Japan) de bakermat van het judo.

 

 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren