ellfjsochiToen we vorige week in Turnhout nog met Elfje Willemsen spraken hadden we het gevoel al dat onze Ravelse Bullet het achterste van haar tong niet liet zien. Zopas zijn de eerste trainingsruns in Sochi achter de rug en kijk ….. de Belgian Bullets zijn bij de snelste, zoniet het allersnelste team bij de dames op deze Russische baan.  Willemsen en Mariën zetten twee tijden neer waar de anderen met afgunst en open monden stonden te staren: 58.81 / 58.72.
Ook zelf waren ze zeker aangenaam verrast door deze eerste resultaten : "Het was heel snel, terwijl de runs eigenlijk echt niet goed waren", verraste Willemsen. "De tweede run was iets beter, maar absoluut nog niet goed. In de bochten raakten we te vaak de kant. Als ik zoiets doe tijdens de competitie, dan gaan we niet tevreden zijn. Het is altijd een beetje wennen, want we komen nu weer van een andere baan. Maar dat komt wel goed, we hebben nog een pak runs te gaan. Onze starttijd (5.52) was zeker niet slecht." (GvA)
wilemsen sochiDat ze de grote favorieten Huphries, Kiriasis en Martinin achter zich konden laten geeft natuurlijk veel zelfvertrouwen. In vorige wedstrijden was het dikwijls al de wedstrijd in de wedstrijd om Nederland achter zich te houden.  Natuurlijk is het nu zaak om niet te gaan zweven, de medailles worden pas gegeven na de vierde run, woensdag op 19 februari. Onze stressmeter begint toch stilaan naar ongekende hoogte te stijgen.

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren