Vanmorgen moesten Elfje Willemsen en Hanna Marien alweer aan de bak om hun tweede manche te betwisten in de World Cup Bobslee in Park City. De eerste manche was alweer goed verlopen met een 12e stek. De achterstand tot de zesde plaats was echter slechts 0.2 seconde, er was dus nog van alles mogelijk.
Op de Live reportage klinkt stilaan meer en meer bewondering voor ons Belgische team dat zich telkens weer een plaats verder naar voor knokt met hun beperkte budget. Gelukkig dat hun slee “Spanky” de perfectie zelve is zodat ze daaruit al heel wat winst hebben kunnen puren.

Elfje stuurt de bob feilloos  op de ideale lijn en haalt daardoor topsnelheden aan het eind van de  track die veel topteams niet aankunnen. Dit resulteerde in de tweede run in een tiende plaats maar jammer genoeg was dat niet genoeg om nog verder voorin te eindigen, ze bleven steken op de 12e plaats in de totaalstand.
Als beide dames nog 2 à 3 tienden van hun starttijden kunnen afknabbelen zouden ze telkens strijden om een top vijf plaats. Echt dus de hoogste tijd om alles op alles te zetten op een verbetering van de eerste meters, die bepalen uiteindelijk de beginsnelheid die wordt meegenomen over het hele traject van de track.
pdfRESULTS WOMENBOB PARK-CITY2013

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren