deadline fietspad

Het weer van de afgelopen weken, meer bepaald de fikse regenbuien in combinatie met de vorst hebben ervoor gezorgd dat de deadline van 31 december voor het fietspad niet zal worden gehaald.

De fundering die onvoldoende stabiel is zorgt ervoor dat er extra werken noodzakelijk zijn.

deadline fietspad 3

Door het regelmatig hevige regenweer van de voorbije maanden en de vrieskou van enkele weken geleden, is men er niet in geslaagd om een draagkrachtige fundering aan te leggen. Daardoor zal men pas begin januari de fundering kunnen aanleggen door middel van een extra stabilisatie  laag door de basis te mengen om dan begin februari het fietspad te kunnen betonneren. Dit zal een meerkost met zich meebrengen maar het risico op verzakkingen en scheuren achteraf wordt doordoor geminimaliseerd.    

deadline fietspad 3

Ook goed nieuws

Het goede nieuws is wel dat de asfaltering van de weg, die normaal gezien gepland stond in de paasvakantie, aansluitend zal gebeuren. Dan is de week extra sluiting van he traject uiteraard niet meer van toepassing.

Verkeersmaatregelen blijven van kracht

Ondertussen blijven de huidige verkeersmaatregelen allemaal van kracht tot de werken voorbij zijn. Nog even geduld allemaal, dan zullen we met z’n allen kunnen genieten van het nieuwe veilige fietspad.

deadline fietspad 2

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren