ROOVERT

Deze zandweg ligt tussen Esbeek en de grens met België.

Onder het zandpad liggen twee aardgasleidingen van de Gasunie. Het pad is in zeer slechte staat, met diepe kuilen en sporen.

Om verdere verslechtering van het pad te voorkomen en de gasleidingen te beschermen, is de Oude Trambaan per direct afgesloten voor alle verkeer. Dus ook voor wandelaars, fietsers en ruiters. De duur van de afsluiting is nog niet bekend. Dit is onder andere afhankelijk van de weersomstandigheden.

De zandweg is tussen de Schietberglaan en Roovertsebaan afgesloten met borden en betonnen blokken. Brabants Landschap is eigenaar van de zandweg en de natuurorganisatie heeft de afsluiting afgestemd met de gemeente Hilvarenbeek. In overleg met de Gasunie wordt zo snel mogelijk besloten hoe de zandweg hersteld kan worden, zodat de veiligheid gewaarborgd kan blijven.

Als de herstelwerkzaamheden uitgevoerd zijn, kan de afsluiting niet meteen opgeheven worden. Omdat het een zandweg is, heeft de ondergrond tijd nodig om te ‘zetten’. Wandelaars kunnen voor een omleiding gebruik maken van het wandelknooppuntennetwerk.

“Foto: Brabants Landschap”

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren