geeneinde

Vanmorgen vond de rondgang plaats voor de oplevering van het nieuw gelegde fietspad en wegdek aan het Geeneinde in Weelde.

Waar normaal vanmiddag of binnenkort en klein fietsevenementje zijn plaatsvinden was de opening dit keer zonder lint en ceremonie wegens de geldende coronarestricties.

Schepen van Openbare Werken Patrick Van Den Borne en zijn rechterhand oordeelden en kwamen tot de vaststelling dat het goed was.

geeneinde2

Half juni gepland

Waar de oplevering eerst omstreeks half juni was voorzien werden alle verkeersborden vanmorgen al verwijderd en is de baan volledige open gesteld voor alle verkeer. Ook het fietspad dat een serieuze verminking had opgelopen enkele weken geleden. is zodanig opgelapt dat er weinig merkbaar is van de liefdesbetuigingen van C&G.

geeneinde3

Het fietspad is 3 meter breed, voor mensen die niet stuurvast zijn, een flinke verbetering n er is gezorgd voor een speciale, meer veilige fietsoversteek aan de hallen van Weelde Depot.

Waarschijnlijk zal er op een later tijdstip nog een kleine openingsceremonie doorgaan, vel zal afhangen van de zo belangrijke evolutie van de curve.

Eenzaam en alleen ingefietst.

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE
  AFSPRAAK MAKEN ?  

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor het regionale nieuws.
Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers bereik je iedereen in de regio.

online adverteren