werken oosthoven krokus

Het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) en de gemeente Oud-Turnhout vernieuwen tijdens de krokusvakantie het wegdek van de Steenweg op Ravels (N12) in Oud-Turnhout (Oosthoven).

De baan krijgt een vernieuwde rijweg in asfalt tussen de gemeentegrens met Turnhout en de zijstraat Kuiltjesstraat. Tijdens de werken is de N12 afgesloten en volgt het verkeer tussen Turnhout en Ravels een omleiding via Weelde Station.

Vernieuwing wegdek

Het wegdek van de N12 in Oud-Turnhout (Oosthoven) krijgt een onderhoudsbeurt tussen de gemeentegrens met Turnhout en de zijstraat Kuiltjesstraat. De toplaag van het wegdek wordt afgefreesd en terug aangelegd met twee nieuwe lagen asfalt. Daarna worden nieuwe wegmarkeringen aangebracht. Tussen het frezen en het aanbrengen van de nieuwe asfaltlagen, brengt de technische dienst van de gemeente Oud-Turnhout ook enkele putdeksels op de juiste hoogte, wat enkele dagen in beslag neemt. Die putdeksels zaten tot nu verzonken in het wegdek. Het vernieuwde wegdek zal het rijcomfort en de verkeersveiligheid van de weggebruikers verbeteren. 

N12 vijf dagen afgesloten

De rijwegvernieuwing op de N12 wordt gedurende vijf weekdagen uitgevoerd tijdens de krokusvakantie. De werken starten op maandagochtend 24 februari en duren tot en met vrijdag 28 februari. Tijdens deze periode is de N12 in beide richtingen afgesloten voor doorgaand verkeer. Er wordt een omleiding voorzien tussen Turnhout en Ravels via Weelde Station. De fietspaden in de werfzone blijven steeds toegankelijk. De bussen van De Lijn volgen een lokale omleiding. De haltes in de werfzone worden tijdelijk niet bediend. Vanaf zaterdagochtend 29 februari kan het doorgaand verkeer opnieuw gebruik maken van de N12.

Weersgevoelig

Asfalteringswerken zijn steeds erg weersgevoelig. Bij regenweer en/of koude temperaturen kan de huidige planning nog wijzigen. De meest actuele info is steeds beschikbaar op www.wegenenverkeer.be/oud-turnhout.

 

 

 

 

 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE
  AFSPRAAK MAKEN ?  

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor het regionale nieuws.
Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers bereik je iedereen in de regio.

online adverteren