werken statie1

Het was vorige week al aangekondigd, er komen werken aan het kruispunt Merksplasseweg en de Nieuwe Stationsstraat.

En toch proberen eigenwijze chauffeurs telkens weer door te rijden in de hoop toch nog  te kunnen passeren langs de werken…. Dat gaat dus jammer genoeg NIET !!  

Paniek in de zaal.....

Er kwamen vanmorgen al enkele mails en ongeruste telefoontjes binnen op onze Rawepo redactie van mensen die niet wisten welke omleiding ze nu konden volgen om van A naar B te geraken.

Blijkbaar staan er niet voldoende pijlen om alle mogelijkheden aan te geven hoe je dan wel de wegenwerken zou kunnen vermijden zonder een meter om te rijden. Dat gaat helaas niet, en dat zal ook de komende 2 maanden het geval zijn.

Voor het lokale verkeer is er wel de mogelijkheid om via de Koningsstraat te rijden, maar deze optie geven we eigenlijk niet liever niet teveel aandacht omdat dit een lokale oplossing moet blijven en niet geschikt is om zwaar verkeer voor langere tijd over te laten passeren.

Vrachtwagens dienen hun keuze al te maken aan de ring in Turnhout of, komende vanuit Nederland moet dit gebeuren in in Baarle-Hertog. Hoe het moet met doorgaand zwaar verkeer komende van Merksplas ….. ? Die moeten via Turnhout vrees ik. Ondernemers verwittigen best hun klanten of transporteurs vooraf als ze niet oor onaangename verrassingen willen staan.

Toen we zonet even een kijkje gingen nemen waren we er binnen de minuut getuige van dat 2 wagens een dubbele afsluiting zomaar voorbij reden….. om daarna moeilijk te moeten omkeren en terugkomen uit de richting waar ze vandaan kwamen. Eentje met rood-witte platen en eentje met geel-zwarte platen ?

werken statie2

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren