asfaltwerken Gemeentelaan2019

Asfaltsonderhoudswerken centrum Weelde rond gemeentehuis: Gemeentelaan, Straatakkers, Driebos, Reiakker en Wilgakker van maandag 26 tot vrijdag 30 augustus.

In opdracht van het gemeentebestuur Ravels worden er asfaltonderhoudswerken uitgevoerd in de Gemeentelaan, Straatakkers, Reiakker, Driebos, en Wilgakker.

De planning:

 

Maandag 26 augustus

Straatakkers, Reiakker, Driebos, en Wilgakker: Frezen asfalt 4 cm Tijdens deze werken blijft beperkt plaatselijk verkeer mogelijk.

Dinsdag 27 augustus

Straatakkers, Reiakker, Driebos, en Wilgakker: Asfalteringswerken 4 cm Tijdens deze werken is er geen verkeer mogelijk. Wij raden u aan om uw voertuig buiten de werkzone te plaatsen.

Gemeentelaan: Frezen asfalt 11 cm Tijdens deze werken is er geen verkeer mogelijk en is het verboden om te parkeren langs de straat. 

Woensdag 28 augustus

Gemeentelaan: Afwerken freeswerken en bijwerken van fundering en klinkers. Tijdens deze werken is er geen verkeer mogelijk en is het verboden om te parkeren langs de straat.

Donderdag 29 augustus

Gemeentelaan: Asfalteringswerken 11 cm Tijdens deze werken is er geen verkeer mogelijk. Wij raden u aan om uw voertuig buiten de werkzone te plaatsen.

Opgelet, van dinsdag 27 augustus tot vrijdag 30 augustus is het niet mogelijk om te parkeren op de Gemeentelaan en op de parking van het gemeentehuis / zwembad.

Op vrijdag 30 augustus wordt de Gemeentelaan weer opengesteld voor alle verkeer.

Gedurende de volledige week wordt het afsluitpaaltje halverwege de Kerkhofstraat weggenomen zodat de Straatakkers, Reiakker, Driebos, en Wilgakker langs daar wel bereikbaar is.

 Indien de weersomstandigheden niet toelaten om te asfalteren, dan schuiven we met één werkdag.

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren