fietspadN12onderbroken 

Eind maart is de aannemer gestart met de aanleg van een vrijliggend fietspad langs de Turnhoutseweg (N12).

Om het vrijliggend fietspad netjes te kunnen afwerken en het bestaande fietspad naast de rijweg te kunnen opbreken, zal omwille van de verkeersveiligheid het fietspad van de Turnhoutseweg tussen de Singelstraat en het kruispunt met de Gemeentelaan tijdelijk afgesloten worden voor fietsverkeer. Er wordt een omleiding voor fietsers ingesteld via de Singelstraat en de Koning Albertstraat.

De N12 zal niet afgesloten worden voor het overige verkeer, maar er zal met plaatselijke signalisatie voor beurtelings verkeer gewerkt worden. Adviesroute via Ravels-Eel voor het doorgaand verkeer werd voorzien. 

Deze maatregel gaat onmiddellijk van kracht en geldt tot het einde van de werken. Als alles volgens planning verloopt zullen de werken beëindigd zijn tegen het bouwverlof.

Na de werken zal dit gedeelte van de Turnhoutseweg niet allleen veiliger zijn voor de zwakke weggebruiker, maar zal onze gemeente alweer een mooi vrijliggend fietspad rijker zijn. Daarom danken we jullie voor het begrip voor de overlast die deze werken hebben veroorzaakt.

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren