fietspad Poppel Goirle

We zagen gisteren een fiere schepen van Openbare Werken aankondigen dat  deze week gestart wordt met het storten van beton van het fietspad langs de Tilburgseweg te Poppel tot de grens.

Vanaf vrijdag zal ook de Goirleweg terug open gaan.

Afwerkingsfase

De aanleg van het fietspad langs de Tilburgseweg (N12) tussen de voormalige rijkswachtkazerne en de grens verloopt volgens planning. De aannemer is recent gestart met het storten van het beton zodat het fietspad zich nu in de afwerkfase bevindt. Om deze werken vlot en veilig te laten verlopen, werden er tijdelijke verkeerslichten geplaatst. Hierdoor ontstaan er op piekmomenten langere wachttijden. De tijdelijke verkeerslichten zullen echter vrijdagavond weggenomen worden en dit tot wanneer in een volgende fase het wegdek hersteld zal worden (2-tal weken in april).

Hopelijk kan nu ook werk worden gemaakt van de rest van het traject naar Poppel Centrum. Dit ligt echter veel moeilijker omwille van het grote aantal onteigeningen die daarvoor nog moeten gebeuren. Toch maken onze bestuurders zich sterk dat ook dit traject in de niet al te verre toekomst kan worden aangepakt.

 fietspad Poppel Goirle2

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren