vooreel fietspad

Vorige maand brachten we al het verhaal van het fietspad in Ravels dat te hoog werd aangelegd volgens de bewoners van de Vooreel.

Maandag kwam men in de variaronde nog even terug op dit probleem en confronteerde de oppositie schepen Van den Borne met het vraagstuk en de fouten die zijn gemaakt.

Schepen Van den Borne betwist niet dat het fietspad te hoog ligt maar zowel het studiebureau als de aannemer schuiven elkaar de zwarte piet toe voor deze fout.

Het probleem is al enkele keren op de werfvergadering aangekaart maar om de rest van het project geen vertragingen meer te laten oplopen wordt het voorlopig wat op de lange baan geschoven.

Van den Borne zegt dat er nog wel opties zijn om het probleem op te lossen:

“ Men kan tegenwoordig perfect  enkele centimeters beton wegfrezen als er voldoende dikte aanwezig is en anders is er nog altijd de mogelijkheid om een deel van het fietspad terug op te breken en opnieuw de beton te gieten op de juiste hoogte. We hopen echter dat het probleem met enkele centimeters weg te frezen en de extra afwateringsbuizen links en rechts  ook opgelost is.”

 

Omdat er toch nog steeds heel erg veel verwarring is rond heel de aanleg van het fietspad in de volgende fases geven we hieronder nogmaals de links naar meer informatie in verband met omleidingen enz...

 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren