bus450 
Vanaf 18 april is er een wijziging van het busaanbod op weekdagen tussen Turnhout, Ravels en Weelde.
Lijn 450 neemt de daluurritten van lijn 451 over. En in Weelde krijgen haltes ‘Gemeentehuis’ en ‘Weeldestraat’ ieder half uur een bus naar Turnhout.
 

Vernieuwd aanbod

In het vernieuwde aanbod blijft er elk half uur een bus rijden tussen Turnhout en Weelde. Maar voortaan volgen in de daluren alle bussen de reisweg van bus 450 via Eel, zowel richting Turnhout als richting Weelde. De bediening via Weelde Stenenbrug met bus 451 valt dus weg in de daluren. Deze beslissing is gebaseerd op reizigerstellingen. Aan de haltes op de route van lijn 451 via Stenenbrug stappen amper reizigers op of af in de daluren. De reisweg van bus 450 langs Eel wordt veel meer gebruikt.
Bus-450-2 

Overzichtelijkere dienstregeling

De dienstregeling wordt vanaf 18 april ook veel overzichtelijker. Per uur zijn er twee vertrekken van Turnhout via Ravels Eel naar Weelde met bus 450. Eén bus rijdt, zoals vandaag, verder naar Poppel en Tilburg. De andere bus 450 rijdt tot aan Weelde Moleneinde, en maakt dan een lus in Weelde via Weeldestraat, Koning Albertstraat en Gemeentelaan. Vervolgens vertrekt de bus weer als een rit op lijn 450 richting Turnhout, net als vandaag afgewisseld met de ritten die vanuit Tilburg komen (halfuurfrequentie). Maar dankzij deze lus in Weelde krijgen ook de haltes ‘Weeldestraat’ en ‘Gemeentehuis’ voortaan een bediening om het half uur.
 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren