Hoes -_Wat_een_lekker_dingSchlagerzanger Rene Redley uit Ravels heeft met zijn nieuwe single “Wat een lekker ding” een echte TV hit te pakken, zowel op de Vlaamse muziekzender Ment Tv als op het Nederlandse TV Orange wordt de klip grijs gedraaid en komt deze dagelijks meermaals op de buis. De clip die bij het nummer hoort is opgenomen tijdens het muziekprogramma “De Vlaamse top 10” dat begin september in G.C. De Wouwer hun nieuwe seizoen heeft gestart. De single “Wat een lekker ding” is de voorbode van een volledig nieuw album waarvan de presentatie nu zaterdag 12 oktober in De Wouwer plaatsvindt.

Die nieuwe langspeler zal dezelfde naam dragen en bevat 13 nieuwe liedjes. Het zullen allemaal nummers zijn die bekend in de oren zullen klinken maar dan ook weer net iets anders, vertelt Rene trots die ondertussen druk bezig is om alles klaar te krijgen voor de CD presentatie en zijn fanbal dat nu zaterdag 12 oktober om 20u30 in G.C. “De Wouwer” zal plaatsvinden.

Fanbal -_CD_presentatie_2013Wie zijn nieuwe single nog niet heeft gehoord kan nog altijd terecht op Ment TV en TV Orange of kan het nummer downloaden via  iTunes.

Zaterdag 12 oktober 2013 zal Rene Redley weer een spetterend fanbal geven in G.C. De Wouwer in Ravels. Het wordt een show met optredens van SUGARFREE, MATTHIAS LENS, DENNIE DAMARO, SABINE, JAIMY, ERIC THOMSEN en natuurlijk RENE REDLEY die deze avond dus ook trots zijn nieuwe Full CD "Wat een lekker ding" zal voorstellen.

De show start om 20u30 en de deuren van de zaal gaan open om 19u00. De inkom is in vvk €8 en aan de kassa €10. Kaarten reserveren kan via 0497/35.28.75.

(info aangeleverd door Mario Verbeek)

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren