Q lite Baarle

BAARLE-HERTOG – Q-lite, de Europese fabrikant van digitale displays, zet de deuren open voor het grote publiek.

Op zaterdag 23 september 2023 is iedereen welkom voor de feestelijke opening van het splinternieuwe Visual Experience Center, waar je de talrijke LED- en LCD-oplossingen van wel heel dichtbij meemaakt.

Werp exclusief een blik in de productiehallen van Q-lite, en maak kennis met de techniek tijdens hands-on experimenten en een interactief parcours door het lokale bedrijf.

De Belgisch-Nederlandse beeldschermenproducent van onze buurgemeente uit Baarle-Hertog/Nassau staat bekend voor tal van digitale display-oplossingen: van de groene apothekerskruizen tot digitale scoreborden en reclameschermen tot wel 200m². Tijdens de Open Dag maak je achter de (LED-) schermen kennis met de bijzondere technieken van het ontwikkel- en productieproces en de duurzame aanpak van het bedrijf.

Q LITE projects template 15

Splinternieuw Experience Center

De publiekstrekker is de volledig vernieuwde showroom in Baarle-Hertog, waarin Q-lite de bezoekers onderdompelt in een visuele totaalbeleving. Het Visual Experience Center kreeg tijdens de zomervakantie een verbluffende make-over, waarin de digitale producten en een magische ervaring een centrale rol spelen. “Door onze showroom in een nieuw jasje te steken, kunnen klanten onze oplossingen en innovaties nu interactief ontdekken.” vertelt Jacco Zwart, Commercieel directeur bij Q-lite. “Het is een echt ervaringscentrum waar we onze kennis en expertise mee willen geven aan de bezoeker.”

Q liteTechnische proefjes 1

Jeugd warm maken voor techniek

Naast een rondleiding door het bedrijf, kinderanimatie en een bezoek aan het Visual Experience Center, kun je ook deelnemen aan tal van technische proeven voor jong en oud. Dirk Geenen (CEO): “Deelnemers komen in aanraking met zowel de soft- als hardware van onze producten. Op deze manier willen we ook jong talent warm maken voor een toekomst in techniek.”

Technische proefjes 3

Wie graag een kijkje neemt in de wereld van techniek, kan alle info terugvinden op de website www.q-lite.com/open-dag-2023.   

Praktische info:

  • Waar? Wiekenweg 13, Baarle-Hertog.
  • Wanneer? Van 10.00 tot 14.00 uur.
  • Voor wie? Iedereen is welkom.

Over Q-lite

Q-lite is de grootste full service organisatie voor digitale informatiesystemen en hun bijbehorende software. Hier vind je alles onder één dak: van ontwikkeling en productie tot projectmanagement en onderhoud van beeldschermoplossingen.

Met meer dan 100 collega’s, 4 strategisch gelegen kantoren en fabrieken in West-Europa én 40.000 operationele digitale informatieschermen, zijn wij uitgegroeid tot marktleider in de Benelux.

Q-lite maakt deel uit van investeringsmaatschappij VP Capital nv. Zij investeren in bedrijven die op een innovatieve, technologische manier een positieve bijdrage leveren aan de maatschappij.

www.q-lite.com

 

 

 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren