energiekost

De laatste maanden is er op de groothandelsmarkten een felle stijging van de prijzen voor elektriciteit en aardgas. 

Je kan natuurlijk de evidente dingen doen zoals een dikke trui dragen, minder lichten aansteken en niet zo vaak een warm bad laten lopen.

Maatregelen en premies....

Maar er zijn ook maatregelen en premies. Je vindt een samenvatting terug op https://www.ravels.be/stijging-energieprijzen.

Zit je met bekommernissen over je energiefactuur? Je staat er niet alleen voor. Als inwoner van Ravels kan je terecht bij meerdere diensten om je te helpen.

Maak je woning energiezuiniger

Plan je werken aan je woning om die energiezuiniger te maken, neem dan een kijkje op www.premiezoeker.be welke premies je kan krijgen.

De dienst Omgeving organiseert op 22 en 29 oktober Bouwfit-sessies in samenwerking met Fluvius en Dialoog in gemeentezaal De Brouwerij in Weelde. Tijdens een tweedaagse cursus kom je alles te weten over duurzaam en energiezuinig bouwen of verbouwen. Voorkennis is niet nodig. Inschrijven is verplicht. De plaatsen zijn beperkt. Meer info vind je op  https://www.ravels.be/bouwfit.

Je kan je ook inschrijven voor de webinars van IOK. Je krijgt een antwoord op je vragen zoals hoe kan je je woning duurzaam verwarmen en hoe begin je aan een energetische renovatie, maar ook warmtepompen, dakisolatie, raam- en muurisolatie komen aan bod. Het volledige aanbod vind je op https://www.ravels.be/webinars-wonen-en-energie. Je kan je voor iedere sessie inschrijven, of selecteren welke voor jou het meest interessant zijn. 

Betaling energiefactuur

Kan je jouw energiefactuur moeilijk betalen? Informeer dan bij de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.naar je rechten. Stuur hen een mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of neem telefonisch contact op via 014 46 24 00.

Samen komen we deze crisis door!

 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE
  AFSPRAAK MAKEN ?  

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor het regionale nieuws.
Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers bereik je iedereen in de regio.

online adverteren