pidpa watertoren

Terwijl de wegenwerken aan het fietspad in Den Eel ondertussen goed op dreef komen, worden volgende week vernieuwingswerken uitgevoerd aan de waterleiding.

Deze werken zijn reeds voorbereid in de periode juni tot het bouwverlof en worden volgende week afgerond.

Het gaat om de vernieuwing van de waterleidingsbuizen vanaf café Van Dun tot aan de watertoren. De oude leidingen zijn volledig vernieuwd en er zijn nieuwe, dikke blauwe pijpen voor in de plaats gekomen. Die zullen het vele tientallen jaren moeten volhouden en voor schoon drinkwater voor de Ravelse bevolking zorgen.

Volgende week dinsdag 30 augustus en woensdag 31 augustus zal er gewerkt worden tussen 23:00 u en 06:00 u zodat de Ravelse burgers hopelijk niet al te veel hinder ondervinden van deze noodzakelijke vernieuwingswerken.

Patrick Van Den Borne, schepen van Openbare Werken en zelf werkzaam bij PIDPA: “ Om de hinder zoveel mogelijk te beperken voor de mensen worden deze werken uitgevoerd tussen 23 ’s avonds en 6 uur ‘s morgens. Gedurende deze werken zullen de inwoners van Weelde, Weelde-Statie en Poppel  waarschijnlijk enkel opmerken dat de waterdruk wat lager is dan ze gewend zijn.”

pidpa eel

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE
  AFSPRAAK MAKEN ?  

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor het regionale nieuws.
Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers bereik je iedereen in de regio.

online adverteren