bingo CDVWZC2019 

Afgelopen woensdag werd er naar jaarlijkse gewoonte door JONGCD&V Ravels weer een bingonamiddag georganiseerd in het WZC home OLV van de Kempen. 

Naast de eigen bewoners waren ook de senioren van de serviceflats uit de Wilders in Poppel weer uitgenodigd en talrijk aanwezig.

Achtste bingo editie.

Alweer? Inderdaad, sinds 2012 is deze namiddag een echte traditie geworden.  Zoals steeds zien de ouderen graag de jongeren komen.  Zeker nu er ondertussen kinderen van de (ex)-jongeren een handje komen toesteken!  

Deze 8ste editie was opnieuw een succes.  Tijdens de 3 bingorondes waren er in totaal 9 fruitmanden  te winnen. Zoals altijd bleef er echter ook nu niemand met lege handen achter.  Deelnemen is belangrijker dan winnen.  Voor elke deelnemer waren er eigengemaakte chocomousse, rijstpap en zelfgebakken wafels.

Naast het bingospel zelf, is dit initiatief van JONGCD&V ook steeds een manier om de ouderenzorg in een mooi daglicht te zetten.  Tegelijk draaien de initiatiefnemers een middagje mee in het woonzorgcentrum.  Een klein gebaar waaruit echter veel respect naar het zorgpersoneel uitstraalt.

Door omstandigheden konden een aantal jongeren deze keer niet aanwezig zijn.  Enkele ex-jongeren van CD&V waren echter van de partij om alles mee in goede banen te leiden.  Dit initiatief zullen ze immers altijd een warm hart toedragen.  Ze waren dan ook blij om mee de handen uit de mouwen te kunnen steken!

En zo was de bingonamiddag opnieuw voor iedereen geslaagd.  De bewoners genoten van het spel en de jeugd.  De jongeren haalden op hun beurt opnieuw voldoening uit de tevredenheid en vreugde van de bewoners.  Op naar een volgende editie in 2020!

 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren