lokaleradio 

Iedereen Beroemd zoekt bijzondere mensen, verhalen en nieuwtjes  in Weelde/Ravels/Poppel voor opnamen voor de rubriek Lokale Radio, waarvoor we  Radio Paloma uitkozen. 

Wie kent er het populaire VRT één programma niet waar in de rubriek Lokale radio enkele leuke onderwerpen worden aangesneden uit het zendbereik van de lokale  radio van de week. 

 

We zoeken naar 3 onderwerpen/personages. 

Voorbeelden: een leuke gebeurtenis aan het voorbereiden in je familie? Een speciale taart aan het bakken? Een meesterwerk aan het schilderen? Iets bijzonders als hobby?  Alles kan, zolang wij het maar actievol mogen filmen én jullie beroemd mogen maken. Het je een bijzonder nieuwsje dat we héél kort als nieuwsflits kunnen filmen, laat het dan weten aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. De opnamen (voor televisie) zijn in de eerste week van de paasvakantie in Weelde/Ravels/Poppel zelf. 

 

Kent u misschien iemand die u wil voordragen? 

U kan ook altijd onderaan in de reacties of via het contactadres mensen of onderwerpen/personages voorstellen die dan zullen worden geëvalueerd door de mensen van Iedereen Beroemd.  Het is niet de bedoeling om uitlach TV te brengen, een knipoog hier en daar met een glimlach is waar ze naar op zoek zijn voor deze uitzending. Kent u iemand of acht u zichzelf de perfecte kandidaat? Aarzel dan niet om contact op te nemen…. Misschien zien we u of uw kandidaat later terug op ons televisiescherm.

 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren