fonske gold
Drankenhandel Hoefnagels uit Weelde kreeg gisteren van de prestigieuze “Fonske Gold” prijs als beste brouwer-leverancier van België.
De trotse zaakvoerder Louis Hoefnagels kreeg In Ieteren de trofee uit handen van Miss België, Romanie Schotte. De trofee wordt uitgereikt door de top van InBev Europa.
fonske awardlouis hoefnagels

Fonske Gold Award.

"Het WEP programma is belangrijk voor de bierhandelaars. AB InBev en wijzelf zijn er van overtuigd dat onze klanten niet alleen het rijkste gamma aan bieren van de beste kwaliteit verdienen, maar dat zij ook moeten genieten van een uitmuntende dienstverlening. We hebben een heel gemotiveerd team dat zich elke dag voluit inzet om onze klanten een goede service te geven."
 
"Om dit mooie resultaat te kunnen behalen hebben we een gans jaar gewerkt aan de volgende punten:  management, logistiek en veiligheid, milieu, technologie en gegevenstransfer, opleiding, kwaliteit, verkoop, activatie, drinkshop-winkel, nieuwe verkooppunten. We zijn heel erg trots dat we deze grote onderscheiding behaald hebben met ons team." 
 
De prijs was dus een beloning voor het totaal pakket dat Drankenhandel Hoefnagels aan haar klanten aanbiedt. Er werd een hoge waardering uitgesproken voor de verschillende aspecten van het brouwersvak. De stiptheid van leveringen, de service en omgang met de klant in het bijzonder staan hoog in het vaandel sinds de start van de drankenhandel. Tenslotte spreekt ook het milieubewuste beleid en de omgaan met het personeel mee in de globale beoordeling van de zaak vooraleer de prijs wordt uitgereikt. 
 

Beermaster Certificate.fonske gold certificate

Naast de Fonske Gold viel Drankenhandel nog een keer in de prijzen met de Beermaster Award, een certificaat dat wordt uitgereikt omwille van de gedegen opleidingen die Drankenhandel Hoefnagels inricht voor haar klanten, dit is en erg gevarieerde opleiding die alle praktische facetten van de horeca sector bevat en waarin ook en “tap” cursus is opgenomen. 
 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren