dolph6
Poppel - In 80 dagen Nederland rond, dat was het opzet van Dolph Cantrijn toen hij op 31 juli in Poppel aan de grens vertrok. 
Hij liep langs de volledige binnengrenzen van Nederland en arriveerde na een tocht van1800 kilometer zondagmiddag…. Weer in Poppel. 
 

"Fantastische dingen meegemaakt"

dolph5dolph op_komst"Ik heb echt de meest fantastische dingen meegemaakt", glunderde de 49-jarige Dolph Cantrijn uit Tilburg. "Ik heb bijvoorbeeld een zeehondje vrijgelaten. Het beestje is naar mij vernoemd." Dolph zag er verrassend fris uit. "Ik heb vannacht goed geslapen." Ook de laatste kilometers door de bossen en velden van Baarle-Hertog naar Poppel waren voor Dolph nog een makkie.
 
Tijdens zijn tocht heeft hij iedere keer ergens anders geslapen. Gewoon bij mensen thuis. "Ik heb ze van te voren benaderd of ze een slaap plekje voor me hadden. Ik heb op de meest bijzondere plekken geslapen, op een boot en in een Noorse hut bijvoorbeeld."
 
 

Verwelkoming door burgemeester en schepene van Ravels.

dolph3Op zondagmiddag waren burgemeester Luyten en zijn schepen Eric Van Gestel speciaal uit hun luie zondagse zetel gekomen om deze flegmatieke Hollander te verwelkomen. Er waren een heel aantal supporters opgetrommeld om de portretfotograaf te verwelkomen en ook de Nederlandse pers had ook onze deelgemeente weten te vinden voor dit verhaal. 
Met een heuse sportverslaggever werd Dolph binnen gepraat in zijn laatste meters en creëerde zo een hoera sfeertje op een druilerige namiddag. 
 
 

Lauwerkrans voor Dolph.

Na de triomfboog stonden Burgemeester Luyten en Eric Van Gestel, strak in het  Belgische en Vlaamse lint getooid klaar met de lauwerkrans die in dank werd aanvaard door Dolph.
dolph4Daarna werd Dolph opgeslokt door de Nederlandse pers en de media die alle verhalen wilden horen die hem waren overkomen op zijn 80 daagse wandeltocht. Op maandag was Dolph alweer te zien op de nationale tv zender bij Max waar hij nog een keer zijn verhaal mocht komen vertellen. 
In de toekomst hoopt hij zijn verhaal te kunnen bundelen in een mooi boek met vele foto’s en sterke verhalen. 
 
 
 
volgdolph
 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren