hofvaneel kerst
In slechts een jaar tijd is “Hof Van Eel”  al een gevestigde waarde geworden  in Ravels en omstreken.
Tijd dus voor Sofie Dekeyser om een nieuw idee te lanceren dat ze ook vorig jaar al heeft uitgetest.
Vele bedrijven willen in de eindejaarsperiode ook een bepaalde feestelijke sfeer uitstralen, iets waarvoor ze de tijd dikwijls niet hebben om dit zelf te verwezenlijken, de zaken moeten immers blijven draaien….  Hier komt Sofie dan met enkele interessante voorstellen en wil de bedrijven een service aanbieden die nog niet bestaat in onze regio…. 
 
snowy winterWat kan Hof Van Eel voor uw zaak  betekenen….

De laatste jaren heeft Hof van Eel bewezen een betrouwbare partner te zijn voor thema-aankledingen rond Kerstmis. Ieder jaar kan u bij ons de nieuwste trends terugvinden die wij combineren met onze eigen creatieve Hof van Eel toets. 
Hof van Eel zorgt voor de levering, plaatsing en decoratie van uw kerstboom binnen en/of buiten. Na de kerstperiode komen wij de kerstboom weghalen en ruimen alle kerstmaterialen op. Op deze manier kan u optimaal genieten van de kerstsfeer zonder alle praktische beslommeringen die hiermee gepaard gaan. 
Totale decoratieconcepten van uw kerstfeest en/of aankleding van uw bedrijf groot of klein werken wij graag samen met u uit. Onze ruime ervaring terzake  komt hier handig van pas en wij begeleiden u graag in de verschillende mogelijkheden.
Op zoek naar originele eindejaarsgeschenken? Ook daar kunnen wij u bij helpen met originele geschenkmanden gevuld met (h)eerlijke ambachtelijke streekproducten.
De donkere decemberdagen worden ineens een stuk gezelliger!
 

 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren