als donatieToen we vorige week als Rawepo redacteur werden genomineerd door Nic Andriessen, voorzitter van de CD&V Ravels voor de ICE Bucket challenge om de ziekte ALS wat in de schijnwerpers te plaatsen en daarmee de donatiemolen wat op gang te trekken konden we natuurlijk niet weigeren.
 
 als taart
Rawepo nomineerde naast Groen voorzitter Kim Buyst ook schepen van Onderwijs in Ravels Carine Couwenberg en Bobslee stuurvrouwe Elfje Willemsen. Ik wist wel dat deze drie sportieve dames me niet in de steek zouden laten, alle drie hebben ze hun uitdaging aangenomen en al uitgevoerd. Onder de nieuw uitgedaagden dit keer twee andere notabelen uit de gemeente Ravels, benieuwd of zij de uitdaging aangaan ….. burgemeester Walter Luyten en notaris Flip Segers!
Het blijft echter niet bij de BR's ( bekende Ravelsen), in alle lagen van de bevolking zien we de ICE challenge passeren, hopelijk spekken ook zij allemaal de donatiekas van het ALS onderzoek...... Maar mensen, hou het aub veilig. Doe geen rare stoten die je jezelf je even lang berouwen zal. 
Hier nog even het bewijs dat twee van onze genomineerden de challenge hebben aan gegaan.
 
CARINE COUWENBERG KIM BUYST ELFJE WILLEMSEN
     
 
 
 
 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren