ingevercammenDat we in Ravels en omgeving van het goede hout gesneden zijn wisten we stillekens aan wel, dat zien we allen elke morgen in onze eigen spiegel. Wat ze daar in de rest van de provincie Antwerpen over denken is een andere zaak. Maar dat zouden we ook wel eens willen weten. Dat moet ook Inge Vercammen uit Ravels Eel hebben gedacht toen ze zich inschreef voor de Misses Fabulous verkiezing. Plots zagen we haar verschijnen als kandidate voor deze miss verkiezing, maar waar zijn ze eigenlijk naar op zoek bij Misses Fabulous?  Opgelet jongens ... “Misses” staat voor mevrouw wel te verstaan...

Wel, dit vonden we terug : “Een elegante, stijlvolle klassedame, fabulous als een tijdloze natuurlijke schoonheid, een intrigerend sterk karakter, die met zelfvertrouwen en de nodige savoir-vivre in de wereld staat en tegelijk nog steeds wil schitteren in een wereld van glamour en glitter, vanuit een nog steeds brandende kinderdroom prinses te worden.” Misses Fabulous is jezelf toestaan om wederom te sprankelen.

Misses Fabulous is een dame van 26 jaar tot ... die de tijd voor zichzelf teruggevonden heeft, stevig in haar schoenen staat, dolgraag deel wil uitmaken van de wereld van glamour & glitter en vooral op elk evenement een opmerkelijke en intrigerende persoon(lijkheid) is.

missesfabulousMisses Fabulous geeft aan alle dames die zich hierin herkennen de unieke kans om terug in die droom terecht te komen en het niet enkel bij een droom te laten.   Misses Fabulous wil de missverkiezing niet opnieuw uitvinden maar wil verder gaan dan de reeds platgetreden paden. Wij willen bouwen aan een netwerk van dames die willen stralen en die zich willen inzetten voor doelen, contacten en ervaringen delen ...   Waar velen zich geroepen voelen maar weinig voor uitverkoren zijn neemt Cindy Derenette de alleereerste editie van Misses Fabulous voor haar rekening. Al is ze niet vreemd in deze wereld, want ook Misses Glamour International heeft zij reeds op haar palmares staan.

Als we de rest van de misses eens aan een kritisch, maar verantwoord visueel onderzoek onderwerpen moeten we zeggen dat onze roodharige er best mag bij staan, tijd dus om te stemmen voor onze Ravelse Inge !! Nadat we eerder deze week mochten rapporteren over de Ravelse Blonde en de Ravelse Bruine hebben we op de valreep nog onze Ravelse Rode. Stemmen op Inge kan via deze link:
OPGELET!!! Om te kunnen stemmen op de foto's van onze Ravelse Rode: Klik eerst op VIND IK LEUK bovenaan deze pagina en KLIK daar op je favoriete foto (INGE dus) en stem door deze foto VIND IK LEUK te vinden. Dit doe je door eerst op de foto te klikken en daarna  op VIND IK LEUK.

Veel succes allemaal!
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.179005392310625.1073741829.170900176454480&type=3

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren