MOBIB65Het openbaar vervoer staat niet stil. De laatste jaren zijn de noden en verwachtingen van de reizigers sterk geëvolueerd. Ook De Lijn vernieuwt daarom voortdurend haar aanbod en dienstverlening. Om het reizen nog eenvoudiger te maken, vervangen we vanaf september 2013 geleidelijk aan de huidige vervoerbewijzen door een nieuw ticketingsysteem: MOBIB. De eerste groep die overschakelt, zijn de 65+'ers. 

 In de plaats van de bekende magnetische kaarten en papieren abonnementen komt de gloednieuwe MOBIB-kaart van De Lijn: een contactloze elektronische kaart waarop verschillende soorten vervoerbewijzen (abonnement, Lijnkaart…) kunnen worden opgeladen.

Voordelen

De reizigers moeten hun vervoerbewijs niet meer in een ontwaarder steken, maar het er gewoon even voor houden. Op- en overstappen gaat dus veel sneller. In de toekomst zullen zij hun kaart ook online kunnen opladen, waar en wanneer zij dat willen. Op termijn voorzien we ook integratie met andere openbaarvervoermaatschappijen.

 Bovendien zal De Lijn over nauwkeurige reizigersinformatie beschikken. Die gebruiken we om ons aanbod en netwerk nog beter af te stemmen op wat de reizigers van ons verwachten. Tenslotte zal de MOBIB-kaart van De Lijn in de toekomst ook gebruikt kunnen worden voor andere diensten (autodelen, leenfietsen…).

bron: www.delijn.be

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren