IMG 3881

Op 24 december 2014 nam Het Vlaamse Kruis V.Z.W. – Afdeling Brabo de 112 ziekenwagendienst van Ravels over. 
Na een succesvolle start is meer dan duidelijk bewezen dat deze regio zeker nood heeft aan een performante ziekenwagen die in het 112 systeem geïntegreerd is.
 

10 jaar oude ambulance was dringend aan vervanging toe.

IMG 3864IMG 3869Om een vlotte opstart mogelijk te maken werd twee jaar terug de bestaande ziekenwagen overgenomen en  gedurende ongeveer één jaar ingezet. Daar dit voertuig intussen meer dan 10 jaar oud is en ook een zeer respectabel aantal kilometers onder de wielen  heeft, is er besloten om een nieuw voertuig in gebruik te nemen in het begin van het jaar 2016. 
 

Mercedes Sprinter 316CDI 

Met enige trots kunnen kon Peter Jensen gisteren melden dat dit nieuw voertuig actief is sinds begin april 2016. Deze nieuwe ziekenwagen is gebaseerd op een Mercedes Sprinter 316CDI met een performante dieselmotor en automatische versnellingsbak.
De ombouw tot ziekenwagen is gerealiseerd door de firma AB Technics gevestigd te Malle; deze firma heeft hierin een jarenlange ervaring en een uitstekende reputatie.
 

Op maat gemaakt. 

IMG 3878IMG 3876Deze nieuwe ziekenwagen is specifiek op maat gemaakt voor onze dienst. Eenvoud in gebruik en onderhoud; veiligheid; comfort en vlot gebruik zijn hierin steeds in het achterhoofd gehouden.
Tijdens de voorstelling van de ziekenwagen was het nieuwe voertuig uitgebreid gekeurd en beoordeeld worden door alle genodigden, ook de plaatselijke geneesheren kwamen een kritische blik werpen op het gloednieuwe voertuig na een korte toespraak door burgemeester Luyten en de verantwoordelijke bestuurder van Brabo, Peter Jensen. Er werd zelfs een korte demonstratie gegeven door de burgervader hoe men hartmassage toepast op een patiënt.
 
 

Bevestiging van engagement in onze regio. 

IMG 3883Met deze significante investering in een krachtig hulpverleningsvoertuig wil Het Vlaamse Kruis V.Z.W. – Afdeling Brabo zijn engagement in de dringende medische hulpverlening in de regio Ravels bevestigen.
 
IMG 3867

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren