Anti coronascherm3

Om besmetting met het Corona virus te voorkomen hebben ze bij AutoWeld hiervoor een speciaal anti-coronascherm ontwikkeld.

Het zijn transparante preventieschermen op maat voor in de auto die virussen zoals Corona tegenhouden door een scheiding tussen uzelf en anderen aan te brengen.

Zowel de chauffeur als de passagiers zijn beschermd door dit hygiëne scherm of anti-spuugscherm. Het gaat de verspreiding van hoest- of niesdruppeltjes tegen. Daarnaast voorkomt het dat druppeltjes die zich door het praten verspreiden u besmetten. Hierdoor blijft u in staat uw werk te verrichten of zaken te doen.

Polycarbonaat spatscherm

Het gaat hier om een hoogwaardig slagvast kunststof scherm van polycarbonaat ofwel veiligheidsglas (Lexan) dat dient als afscheiding. Dit anti-virusscherm is 4 mm dik, net zo licht doorlatend maar veiliger dan glas en vele malen sterker dan perspexglas of plexiglas. Daarnaast is het nagenoeg onbreekbaar.

Anti-coronascherm op maat

We maken de anti-coronaschermen op maat. Op de foto bijvoorbeeld een scherm dat een scheiding aanbrengt tussen de voor- en achterstoelen voor personenvervoer in een Audi A8L. Hier staat de rechter voorstoel standaard in de voorste stand en de chauffeursstoel ver naar achteren. Het scherm is voor deze situatie gebogen om een goede pasvorm te krijgen.

Veiligheid materiaalAnti coronascherm2

Belangrijk is dat coronaschermen niet splinteren omdat dit gevaar oplevert mocht er een ongeluk plaatsvinden. Daarnaast moeten de schermen flexibel zijn zodat je de auto via de andere kant kunt verlaten mocht dit nodig zijn. Veilige schermen versplinteren dus niet en zijn buigzaam. Daarom hebben wij onder andere een slagtest en buigtest gedaan. Het resultaat ziet u in de video: ‘testen materiaal coronaschermen’. Het blijkt dat het door ons gebruikte polycarbonaat zeer slagvast is en niet versplintert. Daarnaast is het zeer buigzaam. Het materiaal is daarmee geschikt voor de toepassing in coronaschermen.

Bijzonderheden anti-coronascherm

Bij de ontwikkeling van dit scherm is rekening gehouden met een aantal zaken. Zowel de aanwezigheid van de veiligheidssystemen zoals airbags als het ventilatiesysteem zijn ingecalculeerd. Verder is het zo vormgegeven en afgewerkt dat het scherm niet misstaat in de auto. Daarnaast zijn de schermen helder doorzichtig en blijft de mogelijkheid bestaan om met de passagiers te praten. Kortom, naast veilig te zijn tegen coronabesmetting komt de overige veiligheid ook niet in het gedrang.

Scherm tussen de voorstoelen

Je wilt voor vervoer graag naast elkaar in de auto rijden maar vanwege corona kun je dit niet onbeschermd doen. Naast schermen die we tussen de voorstoelen en de achterstoelen monteren zijn er ook die we tussen de beide

voorstoelen monteren. Zo blijven hoestdruppels met het virus gescheiden aan één kant. Bij dit scherm blijft het zicht op de voorruit vrij. Een heel praktische oplossing als het om veilig rijden gaat in deze tijd.

Dit scherm is er ook voor auto’s met een bankje voorin.

Standaard coronascherm voor tussen de voorstoelen

Toepassingen anti-spuugscherm

Het scherm wordt veel toegepast in taxi’s en bij andere bedrijven voor personenvervoer. Daarnaast kan het toegepast worden in leswagens waarbij ingrijpen mogelijk blijft. Maar ook vindt dit zijn toepassing in werkbussen en andere auto’s waar mensen te dicht op elkaar zitten, bijvoorbeeld in personenauto’s.

Anti coronascherm1Specificatie anti-corona autoscherm

  • Materiaal samenstelling: polycarbonaat/ Lexan
    Dikte: 4 mm
    Gewicht: 50% lichter dan glas.
    Lichtdoorlatendheid: 92%

Half fabricaat met de schutfolie er nog op. Het scherm is al vorm gesneden en gebogen maar moet nog afgewerkt worden.

Montage veiligheidsscherm

Het scherm tegen Corona hoeft niet gemonteerd te worden met bouten of schroeven. Het wordt eenvoudig bevestigd aan de hoofdsteunen van de auto. Hierdoor valt het later ook weer makkelijk te verwijderen zonder dat je er iets van terug ziet.

Voordelen anti-coronascherm op een rij:

  • Bescherming in de auto tegen virussen zoals Corona
    Maatwerk scherm
    Rekening houdend met veiligheid- en ventilatiesystemen
    Eenvoudig zelf aanbrengen
    Geen beschadiging aan de auto
    Snel leverbaar
    Zeer hoge slagvastheid
    Nagenoeg onbreekbaar
    50% lichter dan glas
    Vele malen sterker dan plexiglas
    Nette vormgeving
    Ook weer makkelijk te verwijderen zonder sporen

Meer info: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

contact autoweld

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren