burcht banner2024

De titel lijkt wel een optelsom, maar het tellen stopt hier en nu...

De Nieuwe Burcht in de huidige formule lijkt een blijvertje te zijn.

Een match made in heaven...

burcht carine100 jaar burchtgezelligheidDe brasserie vond in Carine de beste uitbaatster denkbaar en Carine vond in De Nieuwe Burcht haar roeping. Het klikt, het is een match... We gaan het zo houden!

Helemaal nieuw is deze Nieuwe Burcht voor Carine niet, ze kent de zaak... eigenlijk is ze zelfs de bezielster ervan, het was haar idee. Maar omstandigheden deden haar tijdelijk een stapje opzij zetten.

Maar nu is Carine er weer, met haar lach die doet lachen, met haar babbeltjes, met haar alom vrolijke aanwezigheid en vooral met haar niet te temperen bedrijvigheid...

Het feit dat met de terugkomst van Carine ook vele klanten van weleer hun gezicht weer laten zien is het bewijs dat ze een trouw publiek heeft. Maar ook nieuwe gezichten komen er over de vloer.

Die nieuwe klanten herken je onmiddellijk van zodra ze op zoek gaan naar het toilet, maar het toilet is 'verstopt'. Niet dat het sanitair defect is ofzo... het is gewoon 'verstopt', je moet het zoeken.

Carine heeft geen zittend gat, zoals we dat in de Kempen wel eens verwoorden... maar ook in 't kopje is het nooit stil. Eén van de vaste klanten zei me: “Carine moet een beetje gek doen om niet gek te worden.”

En het 'gek doen' is in de positieve zin, ze broeit altijd wel op plannetjes en werkt ideetjes uit.

Zo vertelde ze me dat ze zinnens is de indeling weer 's overhoop te gooien zodat ze deelbaar wordt. Zo is er straks de mogelijkheid een stuk af te zonderen voor bijvoorbeeld een familie of bedrijfsfeest, team building, seminaries, high-thea, enz...

burcht aspergesBij verlies van familie of vrienden is ook een koffietafel mogelijk, zelfs op sluitingsdag. Ze past er wel een mouw aan.

Wat ook nog in de planning zit is een team samen te stellen om op verplaatsing uw evenement te verzorgen. U kan dan thuis - of waar u ook maar wenst - genieten van de geneugten die De Nieuwe Burcht aanbiedt en u word bediend door vertrouwde gezichten... en u moet er niet eens voor van huis.

De Nieuwe Burcht steunt ook de plaatselijke ondernemers, ze werken er met locale producten zoals er zijn: de asperges van Nooyens, ijs van Isodoor, blauwbessen van Mulders, Kukelekoe kazen en wijn van Vin 'd Anvers. Ze zou liefst van al nog meer plaatselijke ingrediënten te gebruiken, dus ondernemers zijn welkom hun producten aan te bieden... er is nog ruimte voor nieuwe ideeën.

En wat die ideeën betreft... Carine is hier heel breed in. Zo worden in februari diverse 'mocktails' aangeboden zodat klanten die trouw aan 'Tournee Minerale' deelnemen toch ook iets feestelijks kunnen drinken. Ook andere thema's komen aan bod. Zo zal u ontdekken dat er altijd wel iets speciaals gedaan word rond dagen als Verloren Maandag, Valentijn, Carnaval, Pasen, Halloween, Kerst & Nieuw, enz...

Met de kermis is er 'vogelepik' en zijn er kermismenu's, veel eten voor weinig geld. Want van da’ fietsen krijgt ge honger!

Inmiddels is er een nieuwe kaart, de '24 uitvoering. Hierop vindt u buiten de ouwe vertrouwde gerechten ook nieuwe suggesties. Maar de krijtborden buiten en binnen bieden ook tijdelijke lekkernijen aan... naargelang aanbod en seizoen.

Eén van de vaste waardes zijn de 'Steak dag' en de 'Catch of the day'... deze blijven behouden. Wat de Catch of the Day te bieden heeft vind u op sociale media.

burcht spiegeleiBURCHT PAASBRUNCH

burcht catch steakburcht jan

Ook is er een informatieve webpagina te bezoeken: https://denieuweburcht.be/

Maar best bezoekt u de brasserie in levende lijve... het zal u smaken. En ik kan het weten. Ik stak er al regelmatig mijn beentjes onder tafel.

burcht carine jan

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE
  AFSPRAAK MAKEN ?  

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor het regionale nieuws.
Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers bereik je iedereen in de regio.

online adverteren