foto Strafcrew

Heeft u vandaag uw brievenbus al leeg gemaakt?

Dan is er veel kans dat u werd verrast door de flyer van de fusie van S.Turelinckx Zakenkantoor en  Zakenkantoor Moeskops.

Hoe deze straffe samenwerking tot stand kwam? Eigenlijk heel simpel: 1 + 1 kan ook 3 zijn.  In dit geval: 3 ambitieuze gasten die het grotere geheel zien.

Sander trad in 2011 in de voetsporen van zijn vader, en zette de ouwe getrouwe service verder op zijn eigentijdse, persoonlijke manier bij S.Turelinckx Zakenkantoor. Sindsdien werd hij omringd door 5 fantastische teamspelers.  Hans en Gert namen enkele jaren geleden een Axa-kantoor over in Poppel, en kenden vanaf dan een ongelooflijke groei onder de naam Zakenkantoor Moeskops. Ook zij hadden nood aan extra mankracht, en werden bijgestaan door een topmedewerkster aan de balie.

Maar daar bleef het niet bij, want beide kantoren werden steeds groter. En de zaakvoerders hadden een gezonde honger naar meer. En dan komt er een “Eureka”-moment. Wat als we de krachten bundelen, en als 1 team naar buiten komen? Meer knowhow, meer mogelijkheden en vooral: een nog betere service.

Ons hoofddoel? Advies in mensentaal. Geen gedoe met vervelende termen en betekenisloze cijfertjes, maar een plan op maat.

Verder noemen wij ons voortaan graag een one-stop-shop. Je kan bij ons terecht voor het volledige financiële plaatje, zowel voor verzekeringen, hypotheken, beleggingen, bankrekeningen, verkoop/verhuur van woningen, enz. Op die manier kunnen de cliënten rekenen op een allround service.

Straf hè? Et voila, de nieuwe merknaam was gekozen. We creëerden 3 bedrijven: Straf Wonen, Straf Verzekerd en Straf Advies. Allemaal sterke solospelers, maar als team zijn we helemaal onverslaanbaar.

We zijn trouwens nog op zoek naar 2 administratieve helden, namelijk een bankmedewerker en een syndicus.

En… misschien komen we binnenkort wel met meer Straf nieuws naar buiten?

 Flyer lancering voorkant

Flyer lancering achterkant

 

 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren