SIEN THYS

Enkele weken geleden kregen we het verzoek van een jongedame om te mogen meewerken aan reportages voor Rawepo, ons lokale nieuwsplatform voor groot Ravels.

Omdat goede mensen heel erg moeilijk te vinden zijn, moesten we daarover niet lang nadenken. Hier moesten we mee gaan praten.

Dat praten duurde trouwens niet lang….

Enkele dagen voor ons gesprek dook ze al op in een nieuwsprogramma bij VTM over de pas gestarte oorlog in Oekraïne, geëngageerd was ze dus ook, toppie!

Vorige week kwam dan eindelijk het gesprek en al snel was duidelijk dat we deze buitenkans niet mochten laten schieten. Voor Sien is het trouwens ook een mooie gelegenheid om wat ervaring op te doen en voor wat verjonging op de redactie van Rawepo was het hoog tijd.

Maar laat Sien zichzelf maar even voorstellen, dat is gemakkelijker….

Ik ben Sien Thys, de nieuwe journaliste voor RAWEPO. Ik ben 19 jaar. Ik studeer journalistiek in Antwerpen en ben erg gepassioneerd door schrijven, spreken en luisteren. Mijn favoriete bezigheden zijn sporten, schilderen en reizen. Zelf woon ik in Beerse, maar ik ben vaak te vinden bij mijn vriend in Weelde.

Ook ben ik heel nieuwsgierig wat er gebeurd in de verschillende gemeentes Ravels, Weelde en Poppel. Dus hebben jullie een leuk verhaal te vertellen, kan je mij bereiken via mijn Facebook of mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 Hebt u een idee voor een human interest reportage voor Sien, laat het ons zeker weten, dan komt ze misschien binnenkort wel bij u op bezoek voor een gesprek.

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren