veloscope redactioneel

Een terugblik naar 25 maart 2016: wat waren we zenuwachtig, morgen zou onze nieuwe fietsenwinkel zijn deuren openen…

Nog een nachtje doorwerken om alles klaar te krijgen en netjes te maken, want morgen is het de grote dag!!

De opening, 5 jaar geleden....

De dag erna, op zaterdag 26 maart, was het dan zo ver. Na maanden hard werken om de toonzaal van onze vroegere groothandel om te bouwen naar een mooie winkel, konden we onze deuren openen. In het begin waren we wat onwennig, maar de klanten wisten al snel de weg naar onze winkel te vinden.

Waar het in eerste instantie de bedoeling was dat enkel Kristof de winkel zou doen, bleek al snel dat dat praktisch niet haalbaar was, en al snel was ook Kathleen dagelijks in de winkel aanwezig. Intussen is ons team nog uitgebreid en hebben we vorig jaar, buiten enkele freelancers en een stagiaire, ook een vaste medewerker in dienst genomen. Gunter had al 4 jaar ervaring in een andere fietsenwinkel en neemt vanaf januari 2020 de fietsen van onze klanten onder handen en hij bereidt ook alle nieuwe fietsen voor.

Eindcontrole blijft voor Kristof.

Maar de eindcontrole ligt nog steeds bij Kristof en dat is één van de sterktes van onze winkel, want Kristof zijn perfectionisme en oog voor detail, zorgen ervoor dat de fietsen steeds piekfijn in orde onze winkel verlaten.

In het begin zijn we gestart met enkel de merken Trek en Gazelle, intussen is dit uitgebreid met het Duitse Kalkhoff, het Nederlandse Qwic, de kinderfietsen van BNB en Alpina en de bakfietsen van Dolly Bikes. Ook het aanbod in accessoires hebben we steeds verder uitgebreid, en deze week is onze nieuwe kledinghoek open gegaan, met o.a. de kwaliteitsvolle kleding van het merk Endura. Ook de helmen en schoenen kan je in deze extra hoek vinden.

Dank U

En zo zijn we ineens 5 jaar verder, de tijd is voorbij gevlogen. Wij willen van deze gelegenheid gebruik maken om tegen al onze klanten een welgemeende DANK U te zeggen: bedankt voor jullie vertrouwen in onze winkel, bedankt voor de fijne babbels die we de voorbije 5 jaren met jullie mochten hebben, bedankt voor de fijne commentaren die we heel regelmatig van jullie krijgen!! Zonder jullie zou onze winkel niet zijn geworden wat hij nu is!!

Normaal gezien hebben wij deze periode onze opendeurdagen, en wij wilden deze dit jaar eigenlijk iets groter aanpakken en iedereen bedanken met een hapje en een drankje, maar gezien deze Corona-tijden, is dat helaas niet mogelijk.

facebookWIN-Actie voor 5-jarig jubileum.

Maar we willen ons 5-jarig jubileum niet zomaar voorbij laten gaan, en daarom organiseren wij op onze facebook een WIN-ACTIE. We geven op die manier 5 bonnen van telkens € 100 weg. Hou dus op vrijdag 26 maart onze facebook pagina in de gaten en maak kans op 1 van de 5 aankoopbonnen! Veel succes allemaal!

Tot slot, hopen wij iedereen nog vele jaren van heel veel fietsplezier te mogen voorzien. De eerste stappen zijn hier vorig jaar al voor gezet, door onze werkplaats te vergroten. Momenteel is deze nog niet zichtbaar vanuit de winkel, maar achter de schermen wordt er steevast hard aan jullie fietsen gewerkt (zie foto).

Opgelet: wegens de nieuwe Corona-maatregelen, is de winkel vanaf zaterdag 27/03 enkel nog open OP AFSPRAAK. De werkplaats blijft gewoon open, maar enkel voor geplande herstellingen/onderhoudsbeurten. Het is dus niet mogelijk (wegens niet toegestaan volgens de huidige richtlijnen) om gewoon met uw fiets langs te komen als u een probleem heeft. U kunt wel nog steeds een herstelling in laten plannen via het nummer 014-65.09.72.

VELOSCOPE2

VELOSCOPE HELMEN

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren