frontfoto

2020 is tot dusver al een bewogen jaar geweest bij de horeca in onze gemeente.

Niet enkel op het gebied van corona, maar ook voor brasserie “De Nieuwe Burcht” door de eigenaarswissel.

Op 1 oktober hebben Carolien en Bram, De Nieuwe Burcht officieel overgenomen. Ze hadden zich de overname van “De Nieuwe Burcht” natuurlijk wel anders voorgesteld. Een feestelijke receptie was op zijn plaats geweest, maar met de corona maatregelen was dit jammer genoeg niet mogelijk.

Carolien:

“Een eigen horeca zaak runnen is een droom van mij die werkelijkheid is geworden. Ik heb jaren als studentenwerk in de horeca in Weelde en Poppel gewerkt waardoor ik de microben voor de stiel te pakken heb gekregen.
Door mijn studie als voedings- en dieetkunde en een job in de voedingsindustrie heb ik steeds mijn passie om met voeding te werken kunnen uitoefenen. Maar de kriebels om in de horeca te stappen zijn nooit weggaan.
Deze zomer kregen we de opportuniteit om De Nieuwe Burcht over te nemen op ons bord. We hebben er niet lang over moeten nadenken en kwamen snel tot de conclusie dat dit iets was waar we voor de volle 100% voor willen gaan. Zelfs in de onzekere tijden met corona zijn we enorm enthousiast om de zaak nieuw leven in te blazen. Samen met onze chef Michael zijn we erg blij te verder kunnen werken met het vaste team van de Nieuwe Burcht. Het team zorgt samen met Michael voor een authenticiteit waar we erg aan gehecht zijn.”

chefkok michael

Bram

“Ondertussen is de brasserie alweer een maand gesloten vanwege de verscherpte maatregelen. De reden waarvoor we in de horeca zijn gestapt, is het plezier dat we beleven als de klanten genieten van een zalige maaltijd in je eigen zaak, en dat is iets wat nu jammer genoeg niet mogelijk is tot nader order”

Take-Away menu

Toch probeert het jonge koppel hun cliënteel zo goed mogelijk te bedienen gedurende deze beperkte lockdown. Ze doen dit voorlopig door lekkere take-away gerechten bij de mensen thuis op tafel te brengen. En dit niet alleen met een vast menu, maar ook met suggestie menu’s proberen ze met jeugdig enthousiasme de mensen warm te maken om in brasserie “De Nieuwe Burcht” een heerlijk take-away menu te komen afhalen.

Carolien & Bram

“De Kerstperiode zal dit jaar anders zijn omdat we in onze bubbel zullen moeten blijven, maar ook tijdens die periode willen we er zijn voor de mensen. We hebben een leuk Kerst en Oud & Nieuw Menu uitgewerkt om de mensen thuis te kunnen laten genieten, maar ook voor de Kerstvakantie hebben we al een aparte take-away kaart uitgewerkt die we half december zullen lanceren.“

Take-Away Menu Feestdagen.

Eindejaarsmenu 1Eindejaarsmenu 2

Eindejaarsmenu 3Eindejaarsmenu 4

Eindejaarsmenu 5Eindejaarsmenu 6

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren