Vin front 001

Vins d’Anvers, de wijnhandel van Glenn Van Gils, blijft zich profileren.

Afgelopen vrijdagavond werden er opnieuw tal van wijnen uitgestald voor een goedbezochte wijnproeverij. Place-to-be was deze keer Feestzaal Mieke Pap.

IMG 8808 001Knappe presentatie in sfeervolle zaal

 

Al vrij vlug op de avond kwamen tal van wijnliefhebbers en sympathisanten van Glenn afgezakt naar de prachtig ingerichte feestzaal in Poppel. Daar stonden op zes neergepote standjes meer dan 70 verschillende wijnen gepresenteerd.

Daarnaast kon er ook geproefd worden van enkele Porto’s, Sherry’s, Calvados’, Rums, Grappa, Cognac, Limoncello en Champagne. Wie hier zijn gading niet vond…. Om de smaakpupillen hun werk goed te laten doen, kon men zich tussendoor ook tegoed doen aan ondermeer tapenades en olijfoliën met dipstokjes aangeboden door Oil & Vinegar of aan de speciale kazen van Maggie De Backer.IMG 8811 001

 

Glenn komt naar de mensen toe

 

IMG 8819 001Glenn, die zijn zaak in september vorig jaar oprichtte, vertrouwde ons op zijn eerste “openings”-proeverij in de Brouwerij in Weelde reeds toe dat hij op regelmatige basis met degustatie-avonden zou uitpakken. Hij hield voet bij stuk, want reeds in december was er een “Early Christmas Tasting” in feestzaal De Coeck in Ravels en nu was er dus de Vin d’Anvers tasting ‘The Spring Edition’.

IMG 8817 001De avond was weeral een groot succes en de bezoekende wijnliefhebbers, wij schatten zo’n 150 in totaal, spraken met veel lof over wat hun overkwam. Het goeie onthaal, de prima aankleding, de aangeprezen producten en de vakkennis en gedrevenheid van zowel Glenn als zijn medewerkers maakten het plaatje compleet.

Het assortiment van Glenn, die al op jonge leeftijd zijn passie voor de gastronomie ontdekte en later de wereld rond reisde op zoek naar wijnstreken en vakbeurzen, is ook te bezichtigen op de website www.vindanvers.be. Je kan zijn nieuwtjes ook volgen via Facebook.

Je kan uiteraard samen met ons ook al hoopvol uitkijken naar een volgende performance van onze jonge wijnpassionist.

 

FOTOREEKS : Vin d' Anvers Tasting - Spring Edition (PdR)

 

vindanvers

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren