In november startte Karl Van den Heyning met zijn grote droom, foodtrailer ”Porky’s 41”.
Ondertussen heeft de foodtrailer “Porky’s41” haar eerste tests goed doorstaan en maakte Karl Van den Heyning zijn evaluatie van een maand meedraaien op de foodfestivals in de regio.
Boeken kan….
Karl na de presentatie van zijn foodtrailer op 25 november:
“De kop is eraf, de start gemaakt. De try-out gisteren was een succes mag ik wel zeggen. 100 genodigden stelden mij, mijn gerechten en mijn trailer op de proef. Mooie reacties gehad en bruikbare werkpuntjes.
Dank je wel aan ieder die er voor mij een onvergetelijke start van gemaakt heeft. Vanaf nu sta ik officieel ter jullie beschikking, dus aarzel niet om de website www.porkys41.be eens te bezoeken en wie weet sta ik binnenkort op jou feest.”
Sinds november stond Karl met zijn pronkstuk al op verscheidene foodfestivals in de regio, hij was bijvoorbeeld pas nog te zien in Kasterlee op het drukke foodfestival in Kasterlee en Rijkevorsel.
Na de kerst en nieuwjaarperiode wordt het wellicht eventjes wat rustiger maar de boekingen voor de communiefeesten beginnen nu al binnen te lopen. Als u zeker wil zijn van een speciaal tintje op uw feest wordt het dringend tijd om eens een kijkje te gaan nemen wat “Porky’s 41” te bieden heeft. Alles is mogelijk als het originele concept met het Duroc varkensvlees maar behouden blijft.