gvanhees2

Bijzondere wijnen, fruitig, zoet en droog. Wijnen voor een gewone dag. Wijnen voor een speciale gelegenheid. Wijnen voor bijzondere gerechten.

De jonge wijnhandelaar Glenn van Gils kan er zeer gepassioneerd over vertellen en op 1 oktober opent hij zijn eigen wijnzaak Vin d’Anvers in Weelde.

Opleiding restaurant.

Toen ik 12 jaar oud was, koos ik ervoor om de opleiding restaurant en keuken te volgen op het VTI Spijker te Hoogstraten. Tijdens deze opleiding ontdekte ik mijn passie voor gastronomie. Daarom besloot ik na mijn studies nog een aanvullende opleiding drankenkennis te volgen. Ik luisterde geboeid naar de achtergrond van elke wijn, informatie over de verschillende wijnstreken en de specifieke kenmerken van het productieproces. Ook kreeg ik de kans om verschillende belangrijke plaatsen in de wijnwereld te bezoeken: de Champagnestreek, de Wijngaarden van Torres, de Cavastreek en de grootste wijnbeurzen in Europa. Tevens deed zich de gelegenheid voor om mee te werken in de wereldexpo in Milaan. Deze ervaringen hebben mijn passie voor wijn des te meer doen groeien en steeds meer was ik ervan overtuigd dat ik hierin verder wilde gaan.

Ervaring opdoen bij grote  wijnhandelaar. 

Daartoe ging ik na mijn studies aan de slag bij een grote wijnhandelaar waar ik in stond voor het verdelen van wijn aan horecazaken. Tijdens het leveren nam ik ook geregeld de tijd om met deze mensen een praatje te maken. Op deze manier kwam ik in contact met verschillende mensen in de horecawereld, speciaalzaken alsook particulieren, waardoor ik al snel een uitgebreid netwerk wist op te bouwen. Daarnaast kreeg ik ook de kans om zelf wijndegustaties mee te verzorgen. Door mijn passie, enthousiasme en vergaarde kennis wist ik mensen vaak te helpen bij het kiezen van de juiste wijnen. Als jonge kerel realiseerde ik zelfs af en toe de hoogste verkoop op zo’n degustatieavond. Hoewel ik mijn job enorm graag deed en zeer tevreden was met de kansen die mij werden aangeboden, vond ik het toch tijd om mijn horizon te verbreden. De gelegenheid deed zich voor om bij een andere wijnhandelaar te starten, waar ik naast het leveren van de wijn ook mocht instaan voor de verkoop bij klanten. Met het voor mij nieuwe assortiment wijnen en zonder referenties lukte het me in korte tijd een behoorlijk klantenbestand op te bouwen. Deze klanten, alsook hun cliënteel, waren steeds zeer tevreden over de service die ik hen aanbood. Dit gaf mij een enorm groot gevoel van voldoening en leidde er uiteindelijk toe dat ik het verhaal op zelfstandige basis wilde voortzetten.  

gvanhees1

Eindelijk ... Vin d' Anvers. 

Daarom heb ik beslist om Vin d’Anvers op te richten. Met deze zaak wil ik iedereen, zowel particulieren als horecazaken, laten genieten van toegankelijke en betaalbare wijnen die net dat tikkeltje meer bieden. Om de opening van Vin d’Anvers in de bloemetjes te zetten, nodig ik iedereen graag uit op de openingsproeverij op maandag 1 oktober 2018 van 18.30u – 23.00u in de Brouwerij te Weelde. Hoewel deze avond vooral om sfeer en gezelligheid draait, zal iedereen gedurende deze avond ook de kans krijgen om Vin d’Anvers te ontdekken. Vanzelfsprekend kan u die avond ook bij mij terecht voor al uw vragen en verzoeken en krijgt u ook de mogelijkheid om zelf een wijntje aan te kopen. Ook kan u nu al een kijkje nemen op de website www.vindanvers.be.

 

Glenn van Gils

+32 (0)476 48 21 49

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

gvanhees3 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren