ID uw kapper

In Poppel, de meest Noordelijke van onze Ravelse deelgemeentes, vlak bij de grens met Nederland, opende  vorige week een prestigieuze nieuwe zaak haar deuren, pal in het centrum van het dorp.

Ilse Van Dommelen had al langer een kapperszaak, maar met deze  spiksplinternieuwe, strak ogende en moderne aanpak wil ze een nieuwe elan geven aan haar passie.

 

IDD22 aExperimenteren vanaf haar prille jeugd.

Als kleine opgroeiende meid experimenteerde Ilse van Dommelen – zoals zoveel andere meisjes - al graag met verschillende haardrachten. Het verbaasde dan ook niemand dat ze de opleiding haartooi ging volgen en daar succesvol in slaagde. Na enkele jaren stage, leercontract en loonwerken om de kneepjes tot in de puntjes bij te schaven, kon een eigen zaak natuurlijk niet uitblijven. 

 

Al 17 jaar een begrip in Poppel.

17 jaar geleden startte Ilse dan ook ter hoogte van de Dorpsstraat 67 een kapsalon die naar Poppelse normen zowel qua interieur als manier van aanpak erg vernieuwend was. Ilse bleek niet alleen een goede kapster, maar ook een hele harde werker. Binnen no-time draaide de zaak dan ook als een tierelier met een groot cliënteel zowel uit het dorp als buitenaf. En al snel werd ID Coiffures een begrip dat in Poppel niet meer weg te denken was.

 

Dromen worden werkelijkheid.

Met haar ondernemersgeest -altijd vol plannen- zat een verhuis naar een eigen pand er al veel langer aan te komen. Het was alleen de vraag waar en wanneer! De perfecte plek werd gevonden aan de Pastorijstraat nr … en nadat de nieuwbouw uitgevoerd was, restte Ilse nog de nieuwe kapsalon werkvriendelijk en smaakvol in te richten. En met haar creatieve geest was dat snel gepiept. .. De uitvoeringen daarentegen, die duurden wat langer dan gepland.... ? 

 

Poppel is een ondertussen wel prachtig pand rijker! De kapsalon baadt in het licht en is stijlvol ingericht met mooie materialen. Midden in het dorp, omgeven met grote ramen, maar uitgekiend beplakt zodat eenieder toch discreet in de kappersstoel kan zitten. Bij zo ’n spiksplinternieuw pand met een hypermodern interieur hoort natuurlijk een nieuwe naam: “Hair ID”. De bezoekers van de feestelijke opening waren het unaniem eens: “Net als 17 jaar geleden alweer een aanwinst voor Poppel!"

 

IDD22 85

 

Nog geen spatje sleet na 20 jaar... 

Afgelopen week hervatte ze de activiteiten met haar hechte team medewerksters ….  en …… .  Samen zullen ze net als in het verleden regelmatig cursussen en bijscholingen volgen om helemaal up-to-date te blijven en vernieuwend te zijn. Ilse beoefent na bijna 20 jaar haar vak nog steeds met heel veel liefde en passie. Of zoals ze zelf zegt: “Het verveelt nooit.”

 

ID flowers 

HAIR ID

Pastorijstraat … 

2382 Poppel

014/ 65 07 67

 

Fotoreportage ID Hair

 

ID receptie

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren