oxfam rvels kermis terras2024

De zomer loopt op z'n einde, maar de gezelligheid in Ravels is nog lang niet voorbij!

Op zondag 1 september barst de Ravelse kermis weer los en wat zou deze dag zijn zonder het alom geliefde kermisterras van de Ravelse Wereldwinkel?

Dit is dΓ© plek om met vrienden, familie en buren wat bij te praten en ondertussen te genieten van de heerlijke sfeer die Ravels te bieden heeft.

(H)eerlijke wijnen en lokale bieren

Neem plaats op hΓ©t gezelligste terras van de kermis en laat je verwennen met onze (h)eerlijke wijnen 🍷 die met zorg zijn geselecteerd voor de fijnproevers onder ons. Heb je zin in iets verfrissends? Dan staan onze koele frisdranken 🍹 al op je te wachten. En voor wie echt wil genieten van een sprankelend moment, hebben we onze superlekkere cava πŸ₯‚ klaargezet om je helemaal in de feeststemming te brengen.

Maar dat is nog niet alles! Natuurlijk ontbreken de lokale trotsen niet: proef de authentieke smaken van "Weldse Bok" en "Ravelse Blonde" 🍻, twee biertjes die je absoluut geproefd moet hebben.

Ons zonovergoten terras is open van 12.00 tot 18.00 uur, precies zoals onze winkel. Dus terwijl je geniet van het zonnetje β˜€, kun je ook even binnenlopen om te ontdekken wat voor moois en lekkers we verder te bieden hebben.

Wees erbij, beleef de kermis in al haar glorie en geniet van een onvergetelijke dag in het hart van Ravels. We kunnen niet wachten om je te verwelkomen! πŸŽ‰

Β© RAWEPO

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

AndrΓ© Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren