Juliette Lenaerts

Op vrijdag 9 augustus 2024 gaat voor de 55ste maal de internationale 100km Dodentocht van start.

Met een hart vol moed en een ziel gedreven door troost en liefde  voor zijn verloren dochtertje Juliette, zet Jef Lenaerts uit Ravels zich schrap voor zijn eigen Dodentocht in Bornem.

Berrefonds

Elke stap die hij zet op de 100 kilometer lange tocht, is een stap voor het eren van zijn geliefde dochter Juliette en het ondersteunen van het Berrefonds, dat ouders bijstaat in hun donkerste uren.

Jef's reis is er een van diepe emotie en vastberadenheid. Hij loopt niet alleen voor zichzelf, maar voor elke ouder die het ondenkbare heeft meegemaakt. Op 9 juni 2023 werd de wereld van Jef op zijn kop gezet toen zijn dochter Juliette stil werd geboren. "Juliette leed aan hypoplastisch linkerhartsyndroom, een aandoening die ons de meest pijnlijke keuze van ons leven liet maken," deelt Jef met een trillende stem. "Het was een beslissing die ons hart brak, maar we wisten dat het haar lijden zou besparen."

In de nasleep van dit verlies, werd het Berrefonds een baken van troost voor Jef en zijn familie. "Ze waren er voor ons toen we dachten dat niemand ons kon helpen," zegt hij dankbaar. "Daarom loop ik; om terug te geven aan hen die ons zoveel steun hebben gegeven." Met elke gesponsorde stap hoopt Jef een substantiële bijdrage te leveren aan het Berrefonds, zodat andere gezinnen ook steun kunnen vinden in hun tijd van nood.

Als u geraakt bent door Jef's verhaal en wilt bijdragen aan zijn nobele doel, kunt u hem en het Berrefonds steunen. Elke bijdrage, groot of klein, maakt een wereld van verschil.

Klik op onderstaande linkafbeelding om te doneren via het Berrefonds:

Ik wil doneren aan het Berrefonds via deze link

BERREFONDS

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren