cheque IOK Rode Kruis

Vanmorgen werd in de raadzaal van het gemeentehuis van Ravels de cheque overhandigd van de IOK wedstrijd “Samen op KOERS voor de Kempen.”

Een zorgvuldig geselecteerd gezelschap van collega’s uit onze gemeente liep deze wedstrijd voor het goede doel.

Samen op Koers voor het goede doel.

De Intercommunale IOK is dit jaar 60 jaar geworden. Dat werd op zondag 18 september 2023 gevierd in Mol met een loopevent voor gemeenten.

Ravels stuurde 6 dappere deelnemers naar de piste en kreeg door haar deelname aan de estafettewedstrijd een cheque van 1.500 euro van IOK.

Deze cheque werd dan ook vanmorgen aan het Rode Kruis overhandigd door schepen Carine Couwenberg die zowel meeliep als loopster als de honneurs waarnam voor de gemeente.

Carine was als fervent langeafstandloopster natuurlijk niet uit de selectie weg te denken, maar wist te vertellen dat het toch niet zo eenvoudig was als gedacht.

“Ik ben wel gewend om langere afstanden te lopen, maar dit waren rondjes van 400m als estafettekoers. Met onze 6 deelnemers losten we elkaar telkens af om zoveel mogelijk rondjes vol te maken. Een 400 m is echter zo slopend, het melkzuur kruipt elke ronde weer tot achter je oren en in dal laatste rechte lijn ontploffen je spieren bijna. We brachten het er echter zeer goed van af. Jammer dat we in de sterkste reeks waren ingedeeld anders had er misschien wel en podium ingezeten met ons Ravels team.”

Voor het Rode Kruis wasren zowel waarnemend voozitter Fred Corvers als ere-voorzitter Ton Wiggenraad van de partij. Ze waren erg opgetogen over de steun die ze goed kunnen gebruiken om de nieuwe ambulance die er zit aan te komen te financieren. 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE
  AFSPRAAK MAKEN ?  

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor het regionale nieuws.
Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers bereik je iedereen in de regio.

online adverteren