IMG 0544In 2011 begon Willy Movaert uit Ravels met beperkte ambities aan een make over van een school lokaal in Bamako. In zijn achterhoofd speelde Willy wel met de gedachte om te proberen al direct twee lokalen te bouwen met de steun die hij had gekregen van de Ravelse bevolking. We zijn nu eigenlijk  jaar verder en het project begint de allures te krijgen van een kleine Afrikaanse universiteit want Willy heeft voldoende fondsen gevonden om dit seizoen nog een extra klasje te bouwen zodat de teller op 6 zal komen tegen de tijd dat hij huiswaarts zal keren.

 

IMG 0540De School van Bamako is ondertussen uitgegroeid tot een campus van formaat naar de maatstaven van de streek en ieder kind zal in de toekomst kunnen rekenen op goed onderwijs in een echte onderwijsomgeving in plaats van in een vervallen stro hut.
Willy houdt eraan om alle sponsors en gulle gevers te danken in de hoop dat hij hen niet teleurstelt, hijzelf en de bevolking van Bamako zijn erg tevreden en fier op hun school en dankbaar voor de steun. 

PS: Voor wie hun steun aan dit project beloofde maar het misschien (?) vergeten zijn is het geen probleem want het kan nog steeds op rek.nr. BE54 7450 4214 9397  KREDBEBB  van Booloo Defar Toubacouta vzw

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren