foto 2Beste BAMAKO vrienden,

Ik ben heel blij jullie te kunnen mededelen dat ons project "Booloo Defar Toubacouta vzw" deze winter 2 nieuwe klassen zal kunnen bouwen voor de school van het dorpje Bamako in Senegal. Zo zal deze nieuwe school, waarvan de eerste steen in 2011 gelegd is, voorlopig beschikken over 5 klassen. Op de foto's ziet u, het natellen van het geld die ik ze overhandigd heb, de  schooldirecteur met de 2 onderwijzeressen en een deel van de dorpelingen bij de alg.verg. waar onze plannen werden bekendgemaakt. Met 3 weken vertraging (camion defect) zijn ze dan gestart met het maken van de stenen en eerstdaags begint de metser.

Het is onbegonnen werk om hier al de dankwoorden neer te schrijven die ik te horen kreeg voor wat er door ons gedaan werd voor het onderwijs van hun kinderen. Ik wil jullie dan ook van harte bedanken om mij de gelegenheid te geven dit allemaal te kunnen verwezenlijken. Op 27 december kom ik even naar België en hoop jullie dan wat meer te kunnen tonen over dit project.

Warme groetjes, Willy Movaert

PS: Voor wie hun steun aan dit project beloofde maar het misschien (?) vergeten zijn is het geen probleem want het kan nog steeds op rek.nr. BE54 7450 4214 9397  KREDBEBB  van Booloo Defar Toubacouta vzw

foto 3 image foto 4
water halen cement maken stenen maken

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren