rodekruis stickers2021 

Steun de vrijwilligers in Ravels

Markeer donderdag 22 april 2021 in je agenda want dan is het zo ver: de start van de 60e stickeractie. 

Studio 100 stickers met ondermeer Bumba, K3, Kabouter Plop en Mega Mindy.

De befaamde sticker zal voor 5 euro te koop zijn, de opbrengsten gaan geheel naar de Rode Kruisafdeling-Ravels. Hiermee investeren de vrijwilligers in interventiekleding, materiaal voor eerstehulpopleidingen … Je geeft dus zoveel meer dan 5 euro. Al deze kleine bijdragen maken samen een groot verschil waardoor de vrijwilligers hulp kunnen blijven bieden.

De Studio 100-figuren geven alvast het goede voorbeeld en kruipen voor de gelegenheid in een vrijwilligersjasje: Mega Mindy en Baba Yega bemannen een hulppost, Piet Piraat en zijn vrienden volgen een cursus Eerste hulp bij Steven Stil, Samson & Marie spelen samen met Jeugd Rode Kruis, Bumba helpt als crisisvrijwilliger en Wilko van Nachtwacht geeft bloed. Allemaal activiteiten waar vrijwilligers met veel plezier hun schouders onder zetten. En dat kan alleen dankzij jouw steun!

Voorbereid op alle scenario’s

Maar wat met corona? In 2020 werd de stickeractie overschaduwd door de coronapandemie en ook in 2021 houden we rekening met allerlei beperkingen. Daarom worden de online verkoop en alternatieve verkoopkanalen extra in de verf gezet. 

Verkooppunten nog onzeker.

Volgende week komen we nog een keer terug met een aanvulling van de verkooppunten, daar is nu nog geen zekerheid over, maar hou het aub in de gaten want volgende weken zal je de vrijwilligers van het Rode Kruis weer zien opduiken met de populaire stickers. 

 sticker studio100 share 1000

 

 

 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren