© RAWEPO

Op 30 mei heeft de tweedehandskledingwinkel van welzijnsschakel Ravels op Weelde Depot de deuren terug kunnen openen voor iedereen.

Ook ging de Fietsbieb dan terug open. Intussen hebben we reeds kunnen rekenen op heel wat belangstelling.

Maar wat ’t Wee(i)nkeltje betreft zitten we toch met een paar problemen.

1. We zien ons voorlopig, en tot nader bericht, genoodzaakt om GEEN KLEDING MEER aan te nemen en dit vanaf de volgende openingsdag op zaterdag 27 juni. Er is op korte tijd (te) veel kleding binnengekomen, zodat we eigenlijk geen plaats meer hebben om te kleding op een deftige manier te bewaren en ook geen plaats meer hebben om eveneens op een deftige en verantwoorde manier te sorteren. We krijgen veel meer binnen dat er buiten gaat. Onze vrijwiligers krijgen dit helaas niet meer rond. Ze doen alle moeite om ’t Wee(i)nkeltje op orde te houden en om er steeds een leuk aanbod passend bij het seizoen aan te bieden. Sorry aan iedereen maar we hebben onze handen meer dan vol !

2. ’t Wee(i)nkeltje staat open voor iedereen. Iedereen kan er voor zeer weinig geld goede kleding kopen en/of iets leuks vinden. Uiteraard is de doelgroep van welzijnsschakel ravels en van ’t wee(i)nkeltje mensen met een (zeer) beperkt budget, maar dat neemt niet weg dat iedereen er dus meer dan welkom is. Zoals reeds vermeld doen onze vrijwilligers erg hun best om een mooi pakket van tweedehandskledij aan te bieden. Wat houd je dus tegen om ook eens een kijkje komen nemen op de tweede of de laatste zaterdag van de maand  van 10.00 tot 12.00 uur ?

3. Momenteel hebben we dus een teveel aan kleding, maar vrijwilligers kunnen we nog echter nog wel goed gebruiken. Vrijwilligers hebben we dus eigenlijk te weinig. Hierbij doen we dus tevens een warme oproep. Zie jij het zitten om wat vrije tijd te steken in ’t Wee(i)nkeltje (of in de Fietsbieb) zodat deze twee zaken vlot kunnen blijven draaien ? Om te weten wat het inhoudt kom je best eens langs tijdens een van de momenten dat we open zijn. Dan zie je meteen waar het over gaat. Van harte dank bij voorbaat.

Steeds welkom in Weelde Depot aan het Geeneinde 54 te Weelde op de tweede en de laatste zaterdag van de maand. 

Opgelet : in de maanden juli en augustus zijn we enkel geopend op de tweede zaterdag van juli ( zaterdag 11 juli) en op de laatste zaterdag van augustus (zaterdag 29 augustus).

Namens welzijnsschakel ravels,
Frans VERHOEVEN

 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren