wzc koffiekoeken

Vanmiddag werden de bewoners en zorgkundigen van het WZC te Ravels getrakteerd op heerlijk gevulde croissant koffiekoeken.

Zowel het personeel als de bewoners hebben de laatste maanden moeilijke momenten gekend.

this is fashion

“This is ... fashion” 

In een vorig leven was de redactie van Rawepo voor een groot deel van hun loopbaan actief in de modewereld waar de firma “Chartage”, voormalig  “This is Fashion” een belangrijk deel was.

Toen de wegen van “This is ... fashion” uiteindelijk scheidden bleven ze contact houden.

Wanneer Luc Bex, directeur van “This is fashion” eerder dit jaar zijn activiteiten zag stilvallen wegens de corona crisis omwille van het stilvallen van de import vanuit China kwam het aanbod van één van zijn medewerkers uit Guangzhou in China.

Hij kreeg het aanbod om mondmaskers in te voeren in een tijd dat er in heel Europa bijna geen enkel mondmasker te vinden was in de handel.  Hij ging snel op dit aanbod om de invoer te starten en begon met leveren aan vele woonzorgcentra en andere ondernemers voor o.a. winkelpersoneel.

Ook Rawepo deed haar duit in het zakje toen de nood het hoogst was en kocht een respectabel aantal maskers aan via hun oude kennis, die ze gratis verdeelden onder zorgverleners uit onze regio.

Omdat nu de crisis stilaan bedwongen raakt kunnen we eindelijk terug een beetje rustiger ademhalen en kan de riem wat losser. Daarom wilden we ook samen de mensen die zo erg te lijden hadden even wat laten bijkomen. En hoe kan dit betere dan door een kopje koffie met een traktatie.

Het is jullie gegund, bewoners en zorgverleners ? 

 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren