depot fiets 2winkeltje 

Van vrijdag 28/02 tot en met zondag 01/03 heeft op Weelde Depot een groot evenement plaats: de Agridagen.

De laatste zaterdag van de maand houden we normaal ook de Fietsbieb en ’t Wee(i)nkeltje open en dit zal ook zo zijn op 29/02.

We hadden op deze dag aanvankelijk een ontmoetings-en contactdag gepland, maar dit is echt niet te combineren met de Agridagen. Deze dag wordt uitgesteld en verschoven naar zaterdag 14/03.

De Fietsbieb en ’t Wee(i)nkeltje zullen op zaterdag 29/02 open zijn van 10.00 tot 16.00 uur zodat passanten (en we mikken hierbij dan vooral op de bezoekers van de Agridagen uit onze eigen gemeente) eens kunnen binnen springen en eens kunnen komen kennis maken met onze Fiestbieb en ons Wee(i)nkeltje en met het aanbod dat we daar hebben !

We houden er dan tevens onze WINTERSOLDEN, zodat je er voor een prikje gesteld bent, minstens alles aan halver prijs !

Uiteraard dienen we rekening te houden met de organisatie van de  Agridagen. Zo zal je Weelde Depot niet op kunnen met de auto. Parkeerplaatsen zijn voorzien aan de overkant van de weg op het vliegveld. Met de fiets of te voet kan je uiteraard wel tot bij de Fietsbieb en ’t Wee(i)nkeltje geraken. Je kan, als je alleen voor de Fietsbieb en voor ’t Wee(i)nkeltje komt je fiets parkeren tussen de twee containers in. Dit geldt uiteraard alleen voor de bezoekers die alleen voor ons komen en niet naar de Agridagen gaan

 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE
  AFSPRAAK MAKEN ?  

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor het regionale nieuws.
Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers bereik je iedereen in de regio.

online adverteren