klimop welzijnsschakel

Jaarlijks organiseert de Gemeentelijke Basisschool Klimop van Ravels-Eel een nieuwjaarsborrel waarop alle inwoners van Ravels-Eel uitgenodigd worden.

Deze activiteit heeft steeds plaats op de eerste vrijdag na de kerstvakantie en dit jaar dus op 10 januari.

Inzameling Goed Doel

Er gebeurt dan ook telkens een inzameling voor een goed doel. Er werd een mooi bedrag van 710 euro verzameld. Vanuit de school kregen we de melding dat voor dit jaar welzijnsschakel ravels gekozen werd als begunstigde, waarvoor uiteraard van harte dank.

Het waren de leerlingen van het zesde leerjaar die, samen met hun leerkracht, de administratief medewerkster en de directrice van de school, tijdens de middagpauze (een ideaal ogenblik) deze som symbolisch kwamen overhandigen op maandag 27 januari.

We hadden hen uitgenodigd om even langs te komen op Weelde Depot zodat zij konden kennis maken met de twee meest concreet zichtbare activiteiten van welzijnsschakel ravels, namelijk ’t Wee(i)nkeltje en de Fietsbieb. Ook kregen ze informatie over de welzijnsschakel en hun andere activiteiten.

Dankbaar voor deze som hebben we de kinderen niet met lege handen terug naar de school laten vertrekken maar met een versnapering en een stuk fruit. Als welzijnsschakel ravels zijn we erg dankbaar en kunnen we het ontvangen bedrag zeer goed gebruiken voor de organisatie en onze activiteiten en voor het opzetten van eventuele nieuwe en andere activiteiten.

Nogmaals dank !

namens welzijnsschakel ravels,
Frans Verhoeven.

 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE
  AFSPRAAK MAKEN ?  

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor het regionale nieuws.
Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers bereik je iedereen in de regio.

online adverteren