WW DKW1

GBS De Kleine Wereld startte woensdagmiddag met een koekjesverkoop voor de Warmste Week.

De opbrengst van de actie gaat naar VZW Feestvarken,  een vereniging die verjaardagscadeaus bezorgt aan kinderen van gezinnen in armoede.

Koekjesverkoop liep als een trein.

De koekjes die thuis door de ouders werden gebakken gingen vlot van de hand zodat het eindbedrag een onverhoopt succes werd.

WW DKW5

Omdat de looptijd van de actie beperkt was moest er snel te werk gegaan worden. Daarom stonden rijen kinderen klaar aan de koekjeskraam gedurende de verkoopuren om zoveel mogelijk koekjes te kunnen verkopen aan de ouders, vrienden en kennissen die langs kwamen.

Gisteren vrijdag was de actie al afgelopen en even later kon het resultaat al worden bekend gemaakt.

De Kleine Wereld verzamelde op deze drie dagen maar liefst het mooie bedrag van € 1731.2à voor VZW Feestvarken.

WW DKW2

Dit bedrag werd onthuld op een mooi slotmoment met de hele school. Bedankt aan iedereen die op een of andere manier mee heeft geholpen. Iedereen heeft de kerstvakantie dubbel en dik verdiend.

Dankzij onze actie kan VZW Feestvarken maar liefst 35 verjaardagpakketten schenken.  

WW DKW3

FEESTVARKEN is een vzw opgericht in 2013 met een dubbele missie:

Hun eerste en belangrijkste missie is om kinderen uit gezinnen in armoede een fijne verjaardag te bezorgen met een leuk verjaardagspakket. In dit pakket zit een verjaardagscadeau (25€ a 30€), een traktatie om uit te delen in de klas en benodigdheden om thuis een feestje te organiseren. De vereniging maakt hierbij geen onderscheid tussen ras, nationaliteit of afkomst. Elk kind verjaart en elk kind moet zijn verjaardag kunnen vieren.

WW DKW4

De tweede missie is kinderarmoede in België onder de aandacht te brengen. Dit doen Feestvarken vzw door educatieve pakketten uit te werken voor scholen, bedrijven en particulieren. Op deze manier hopen ze mensen ook bewust te maken en hen te laten nadenken over dit thema. Kinderarmoede in België is helaas nog steeds dagelijkse realiteit, maar FEESTVARKEN vzw is ervan overtuigd dat ze dit fenomeen samen kunnen bestrijden en zo de kinderen en gezinnen die er elke dag mee te maken krijgen kunnen helpen. 

WW DKW6

WW DKW7 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE
  AFSPRAAK MAKEN ?  

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor het regionale nieuws.
Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers bereik je iedereen in de regio.

online adverteren